Yapý kredi
MI 6 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yapý kredi
MI 6 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Her pozitif haberde eksiye bastý endex ne olursa olsun. Yapi kredi beðenmez olaydý...
Evirdi çevirdi endeksin altýnda eksiyi basmayý baþardý. Boþa kürek çekmek buna denir. Havanda su dövüyor bu hisse. Kottan çýksýn gayrý boþa yer iþgal etmesin. Yazýk...
Bugün hisse geri alýmý var gibi izlenim edindim ama almamýþlar sanýrým.
23 kademelik bir oynaklýk gösterdi. Hacmi de 20 milyonu aþtý.
Karanlýk odada da geri alým olacak diye millet satýþ koydu ama alým olmayýnca hisse baya düþtü.
Nitekim kapanýþ kötü oldu ama göstermiþ olduðu esneklik istenirse haftasonuna kadar 5.60 larýn görülebileceðini destekler nitelikteydi bence.
Haftayý 5.60 üstü kapatýrsak bir daha buralarý görmeyiz diye düþünüyorum. Çünkü bilanço da çok iyi gelecek gibi.
LG-H815 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Seneti düþürmüþsünüz. Çok ayýp. Biraz yoktum. Þu hale bak. ! Ne ise ; Aracý kurumlar beðenince kaðýt mý düþüyor.? Bir de ben beðeneyim bakalým ne olacak ?" ENKA Ýnþaatý 7.17 hedef fiyat ve Al tavsiyesi ile ile en beðendiðim hisseler listeme ekledim" y.t.d. þahsi deðerlendirmemdir, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Ýþin kötüsü hisse alýmý da olmus. Küçük kaðýt olsa danýþýklý dövüþ var diyeceðim..
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirket 840 000 lot aldý
Yer Ýmleri