Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
Umarım yanılırım dostum... Ancak 4.62/4.67 bandının üzerine çıkamadığı durumda (patron satışları bu ortalamalar ile gerçekleşti ve zamanlama çok önemli bir zamandaydı teknik olarak) bu satışların bilinçli yapıldığını düşünüyorum.. O dönemde yazmıştım yukarı hareket oluşması gereken dönemde başka yatırımcının yapamayacağı satışlar ile tahta uzun bir yatay sürecine bırakılmış olabilir... Düşünceme göre bedellide henüz yapılmadığına göre.. 3,78/3,90 ile 4,62/4,67 yeni yatay band aralığımız olacaktır.. Ne zaman 4,62/4,67 üzeri ortalamalar oluşur tekrar değerlendirilmesi gerekir şirketin durumunun ve teknik durumun.. Tekrar ediyorum Umarım yanılırım.. Bol kazançlar
Teşekkürler üstad
Dediğiniz gibi belki yatay banda bıraktılar
Vardır bir planları.
Yalnız bedelli benim bildiğim genel kurulda alınamazdı.Şimdi yönetim kuruluna yetki verildi artık istedikleri an alabilirler
Kısaca her şey patrona kaldı.Artık yönetim kurulunun alacağı karara göre ya dediğiniz 3.80 ya da yukarı.
Yazınız üzerine biraz arastırmıstim.2011 senesinde kendi binalarını mali durumu düzeltmek için sanırım 14 trilyona holdinge satıp kiralamıslar.O para bile gittikten sonra bedelli kararı alsalar ne olacak.Yani radikal kararlar almaları lazım eğer duze çıkmak istiyorlarsa.
Sabır
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.