Bugün hisse nette dolaþýrken megap ile ilgili yazýlar gözüme çarptý.(Daha önce adýný 1 kez duymuþtum nasýl olduysa bir þey beni dürttü.Ayrýca tesadüflere inanmam). Son sayfalarý okudum þirket satýlmýþ.Grafige baktým son hafta hareketli ama önce durgunmuþ
Geriye doðru þöyle bir bakayým dedim önce 27 þubatta patronun hisse sattýðýný gördüm. Biraz geriye doðru gittim 30 ocakta da hisse satmýþ sonra geriye gittim 25 aralýkta da hisse satmýþ[emoji4]
Üstelik hisse satýþ þekli tam eminis gibi
25 aralýkta 1.12 gibi satmýþ 1 hafta içinde 1.60 görmüþ[emoji4]. Patron bilememis 1.60 a gideceðini
Sonraki satýþlar da 1.20 civarýnda olmuþ
(Bu satýþlarý o zaman kim karþýlaþmýþtýr acaba.Çünkü tam durgun zamanlarda satmýþlar)
Cuma yapýlan açýklamada A grubu 1.57 B grubu 1.37, ortalama 1.43 civarýnda satýlmýþ(patron satýþý üzerinden 3 ay gecmis)
Þimdi eminis kayýtlý sermaye tavanýný yükseltti esas sözleþmede deðiþiklikler yaptý
Radikal çözüm demiþtim.Eministe de böyle olacak demiyorum ama sayýn thejackalav ýn yukarýdaki yazýsýndaki gibi herhangi bir yol olabilir
Sayýn thejackalav diyor ya haberler teknikte gizlidir diye.Kimbilir?
Buralarý okuyorlar ama ben gördüðümü ve okuduðumu yazmak istedim.
Ha 3.80 e düþer mi belki düþer. Bedelli yapar mý yapabilir.Ama ben baþka bir haberin de düþeceðini düþünüyorum.
Önce bunlardan hangisi olur patron bilir.
Ben kendi adýma 3.80 için yedek kurþun ayýrdým
Ayrýca bakab gedza kaplamin bntas durdo
sektördeki bütün þirketler kar ederken sektör durumu iyiyken eminiþin bu hali garibime gidiyor
Sayýn thejackalav ýn deyimiyle bol kazançlar
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir
[device_name] cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri