Inşallah ulaşır sevgili cigerci
Bu sadece sizi degil bizi de memnun eder tabii
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 1 haftada yazılanlara bakılınca her ne olursa olsun minimum 9 TL ve üzerinde ralizasyon planı var veya umutla ne olacaksa olsun biz sonuna kadar gideceğiz düşüncesi hakim. Zaten dibi gördük daha kötü ne olabilir ki?
Pandemi sürecinde ambalaj ve sterilizasyon sektöründe işlerin kötü gitmesini beklemiyorum, keza konkordato ilan edip aile şirketi olarak batırmak yerine ileriki dönemlere dair kazanç umudu taşıdıklarını belirtip yasal bir süreçte resmi destek aldılar, bilir kişilerden. Mahkeme süreci, mali tablolar, emanette duran 1.200.000 lot, dolaşımdaki hissenin azlığı ve uzun süren bu bekleyişin sonunda içimizdeki umut halen yeşil. Kısa bir duruş, geri çekilme, soluklanma veya adına ne derseniz olabilir ama daha iyi rakamlar ile ilgili bir beklenti herkeste hakim sanırım. Hisseder aile üyeleri gibi bizler de artık bu hissenin birer parçası olduk, içimizdeki daha iyi günler de olacak umudu içimizde. Ytd, sadece şahsi fikrimdir. Tüm yatırımcı dostlara bol bol kazançlar dilerim.
Emektar hissemiz 8 TL olmuş satmayan kaldı mı veya satan var mı 🤔🥴?
İşbankasındakilerin bir bölümü bendeydi,
Ortalama maliyetim 7,20 civarıydı, Bereket versin, yarın ki takas görünürlüğü korkusu sebebiyle vedalaştım, kalanlara hayırlı olsun. Ytd
Bir bölümü derken yüklüydü herhalde ?bereketini gör...
Yer İmleri