-
Bu yil kasaya Giren 300 bin avroyuda ic ettiler.finansal gider ler cok fazla.tam denyoluk.soyleyecek laf cok.
-
Bir şeyi gözden kaçırdınız sanırım.Bilanço tepkisinin görüleceği bir günde Afrin olayının denk gelmesi büyük düşüşe neden oldu.Yoksa bu kadar düşmezdi diyorum.gündemde olmaya devam edecektir
-
Benim bu şirketten anladığım "yatırımcısını dolandırmak için halka arz edilmiş" bir yönetici topluluğuna sahip olduklarıdır. Bütün bilançolarda açık açık belli ediyorlar zaten.
-

Originally Posted by
paracı
bence çok da sağlam durmadı, bir önceki bilanço dan sonra da günlüj yüzde 3 aşağıya geldi. 1,16 dan mal verdi gelene gidene..
küçük yatırımcının bilmediği şey bu şirket sahiplerinin sahtekar olduklarıdır...
Geçen dönemi hatırlarsanız bilanço zarar geldikten sonra 2 den 1.2 lere kadar paraşütsüz inen bir şirket için 1.74 den 1.6 larda tutunması çok sağlam anlamına geliyor. siz yenisiniz galiba. Emkel bu ..yani bence yükselemeyen kağıt düşer , düşemeyen kağıt tırmanır.. genelde böyle olmuştur. Bir B planları var sanırım...
-

Originally Posted by
kepezmesut
Geçen dönemi hatırlarsanız bilanço zarar geldikten sonra 2 den 1.2 lere kadar paraşütsüz inen bir şirket için 1.74 den 1.6 larda tutunması çok sağlam anlamına geliyor. siz yenisiniz galiba. Emkel bu ..yani bence yükselemeyen kağıt düşer , düşemeyen kağıt tırmanır.. genelde böyle olmuştur. Bir B planları var sanırım...
yaklaşık 1 yıldır 1.32 maliyetle bekliyorum, forumda 5 yıldır bekleyen yatırımcılar var.. ayrıca emkel hakkında epeyce de bilgim var..
2 den 1.15 lere kadar taban taban gelmedi bu hisse, hergün yüzde 2-3 arası değer kaybederek geldi..
ewet şuan geçtiğimiz hafta ve bu hafta başından itibaren hisseye para girişi var, umarım dediğiniz gibi bir B-C-D planları vardır.
-
6 milyon Zarara verseydiniz ya husorotti.Niye vermediniz malmi kaptiriyosunuz verdikce.1 yilda 3 muhasebeci degistirdiniz.Hayirdir neyin pesindesiniz?En fazla zarar cikaranimi Ise aldiniz?
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
bu emkel de var bi numara sıfır mı on mu belli eder yakında.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri