1.60 direnç muhabbeti yapıyor tahta yapıcı.Deget ilk direncin 2.40 olacak.Ahada buraya yazarak notumuzu aldık.
1.60 direnç muhabbeti yapıyor tahta yapıcı.Deget ilk direncin 2.40 olacak.Ahada buraya yazarak notumuzu aldık.
kepez senin kadar bu kagitta bende eskiyi.6 kusur sene gecti.0,40. lı rakamlardayken islem hacmini 20-30 bin olduğunu hatırlıyorum.E bu kadar zaman gecti.Yükselecekte.Zira 7 senedir yatıyor.Şirket toparlandı.Adam elindeki bu kadar kagıdı kendi .ötune sokacak da değil .Simdi cok biliyor havasına girmesen.Sen 7 sene öncede şirket zordayken pembe tablolar çiziyordun.
Ben kağıdı aldığımda düzelmeye başlamıştı. Tam o sırada aldım. Özvarlıklar -22 milyondu ben kağıda girmeden önce bir ara zararı kapatıp +12 milyon özvarlığa geçti tam o sıra girdim sonra sürekli arttı pd/dd oranı 0.33 lere kadar geri geldi. Özvarlık şu anda 60 milyona yaslandı , kar etti 3 yıldır temettü veriyor. Fiyata yansıyan bir şey olmadı. Hiç br zaman belirsizlik ve negatif bir ortamda pembe tablo çizmedim. Çok geciken hareketler bunlar..5 yıldır yapmadığını yapmaya başlayacak belkide . Bunlar prim sayılmaz. Orta ve uzun da dahada güçlenecek. O yüzden arkadaşa 1-2 kademe aşağı yukarı takip etmesinin ilerki gelecekde olabileceği fiyatlara gör çokda önemsiz olduğunu belirttim
kendi malını aldı arada alanlara iteledi geçti. bu adamın mal topladığı falan yok buna kesin kanaat getirdim bugün. kimse kimseyi kandırmasın. yoksa yukardan satana her seferinde 6-7 kademe altına aynı gün alım fırsatı vermez![]()
Yer İmleri