09.11.2018
06:36:41*edip gayrimenkul'ün 2018 yýlý 9 aylýk konsolide net dönem zararý 146.626.417 tl(önceki -16.365.804 tl)
09.11.2018
06:36:41*edip gayrimenkul'ün 2018 yýlý 9 aylýk konsolide net dönem zararý 146.626.417 tl(önceki -16.365.804 tl)
Ben buraya yazý koydum...!!!!!....
Aklý gitti...
Yatýrým finansman ve iþ yatýrým sattýðýný geri aldý......!!!!!!!
Gel gel yapýyorlar....hissede operasyon var...!!!!!
Öz sermayede...korkunç erime var...12 aylýk bilanço ve sonrasý...öz sermayeyi tüketecek...!!!!
2019 BU ÞÝRKETÝN YOÐUN BAKIM YILI....!!!!!!!
500 milyon borç unutmayýn....avm'de...boþ dükkanlarý görün....
Yýllýk kar gücü ile bu borçlar ödenemez...!!!!!!
Varlýk satýþý ve yüklü bedelli sermaye artýþý yapmasý lazým...
Beleþ rantiye avm'cilk...ülkede sýkýntý...ekonomik sýkýntýyý biliyorsunuz...
Bu tip þirketler....borçlarýnýn faizini ödemede bile zorlanacaklar....!!!!!!!
Ben çaktým dondu kaldýlar.
Þimdi istediði yöne gitsin ....
Bakalým ne yapacaklar.
Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.
hissede büyük operasyon olabilir....
Fakat verileri korkunç kötü...
Bu þirketin mali durumu konkardato...
500 milyon borç tl olsa....
Yýllýk faizi...% 30'dan...ki en az deðer bu faiz bugün...
150 miyona yakýn....faiz gideri...oooooohaaa....!!!!!!
Þirketin içine para koymasýnlar.....varlýk satýþý...yada çok yüksek bedelli bu þirket....önümüzdeki her üç ayda tam bataða boðulur...
Patronun avm den ümüdi olsa sermaye artýrýmý yapar...
Siz iþ yapmayan þirkete para yatýrýrmýsýnýz...
Bu adamlar harbi dangalak...arsaya sabancý...2000 li yýllarda bi çuval dolar verdi...bunlar satmadý 2009'da arsanýn üstüne avm koydu...
Avro borç...avro kiralar...önce avro patladý...sonra avm ler mantar gibi...ohhhh bedava rant...avro kira al ...avro borç öde...
EEEEEEE deniz bittiii...atta düdüt....sen yatýrýmcý ile gelirini paylaþmassan...
Bu adamlar ateks'tede böyle ayný kafa......!!!!!!!!....
Ben ankaranýn yerinde olsam böyle danga düdüklerden alýrým sermayeyi....!!!!!!!!!
baddog nikli arkadaþ kötülemek için baya bi emek sarfetmiþ niye bu kadar sýk yazdýðý beni þüpheye düþürdü doðrusu.edip1.jpg
Sana neden þüpheye düþtüðünü soran olmadý...
Yýlda 10 milyondan fazla zararý olan bir þirket....
500 milyon borcu nasýl ödeyecek bunu soran oldu...
Senin dediðin eski fabrikaya babanýn oðlu 50 milyon vermez....bunlar 5 senede...10 milyon dolar üzeri maliyeti olan otellerini...6 milyon dolara zor sattýlar..o parada 3 ayda buhar oldu...buralarda ali cengiz oyunu yapma...
Sen ve senin gibiler ..500 milyon borcu olan edip iplik....yýllýk faizi en az...75 tl olan bu borcu nasýl ödeyecek...
Her sene zarar üstüne zarar...avm'ler....birbiri ardýna patlýyor...enayi devri...saltanat lale devri bitti...
Kar etmeyen para kazanamayan þirketin içine hangi patron para koyar...bu iþ böyle giderse...
Edip bu akýn gurubunun diðer varlýklarýnýda yiyecek...
Adamlar hissede büyük operasyon yapýyor...hisse her an elde patlayabilir...
Hissede elde kalanýn caný çýksýn formasyonu var...
Spk...bu þirketi gözaltý pazarýna atmasý lazým...!!!!!!!!!
Yer Ýmleri