Edip in aylýk yada yýllýk kira geliri hakkýnda bilgisi olan arkadaþ varmý. Özellikle avm kira geliri olarak.Þimdiden Teþekkürler.
SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Edip in aylýk yada yýllýk kira geliri hakkýnda bilgisi olan arkadaþ varmý. Özellikle avm kira geliri olarak.Þimdiden Teþekkürler.
SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýyi geceler bu kadar gayrimenkul ama hala bu seviyelerde tutunuyor
Yatýrým tavsiyesi verebilecek bilgi birikimi ve tecrübem yoktur. Bu yüzden yazdýklarým tavsiye niteliði taþýyamaz.
Bana bir tane þirket söyleyin...geçmiþ dönem karlarýna göre: Piyasa deðeri yaklaþýk yarýsý olsun...
Birde finasal borcu rakamýna bakýn. Dönemsel olarak finansal borç gideri ne kadar ona bakýn. Döviz yükseldikçe dönem karýný ne kadar eritiyor ona bak. Bu parametreleri bir bütünlük içinde görmeli.
Yönetimin çok büyük oranda bedelli veya tahsisli sermaye artýþý yapmasý veya Akýn tekstil gibi grubun blr þirketi ile birleþtirerek finans yükünü taþýmasýný kolaytýrmasý gerek.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne karýþýk seyirle baþlamasý bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açýlýþ deðerine iliþkin medyan
tahmin +37 olurken, ortalama tahmin +9 olarak gerçekleþti.
Foreks'in 34 aracý kurum analisti ile yaptýðý ankette, en yüksek
beklenti +485 puan olurken, en düþük beklenti -403 puan olarak
gerçekleþti.
Ankete katýlan analistlerin 15'i negatif, 19'u pozitif açýlýþ
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafýndan günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katýlmak isteyen yatýrým uzmanlarý
[email protected] adresine baþvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açýlýþ Anketi Sonucu
Medyan : +37
Ortalama : +9
Maksimum : +485
Minimum : -403
Katýlýmcý: 37[15(-)19(+)]
Bilgiler araþtýrmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...
Ya arkadaþ ya ben hiç bir þey bilmiyorum. Ya da millet çok þey biliyor...döviz borcunu adamlar 13 yýla yaymislar....mal varlýklarý belli geçmiþ dönem karý 200 000 000 a yakýn...piyasa deðeri yaklaþýk geçmiþ dönem karýnin yarýsý kadar... daha birkaç gün önce kasaya yaklaþýk 20 000 000 girdi... yatýrým tavsiyesi asla deðildir...
Yer Ýmleri