sirket seffafliga da onem vermektedir.....
saat 14.01 kap haberi
6102 sayýlý Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu uyarýnca belirlenen esaslara uygun olarak, Þirketimizin 2019 yýlý finansal tablolarýna iliþkin baðýmsýz denetiminin HSY Danýþmanlýk ve Baðýmsýz Denetim A.Þ. tarafýndan gerçekleþtirilmesi hususu, 14.03.2019 tarihli Olaðan Genel Kurul Toplantýmýzda onaylanmýþtýr.
Firma ile 2019 yýlý için baðýmsýz denetim sözleþmesi 18.03.2019 tarihinde imzalanmýþtýr.
Kamuoyunun bilgilerine sunarýz.
Benim hatýrladýðým bu analiz ilk 2018 Aðustos ayýnda, orta vade olarak 2019 yýlýnýn ilk çeyreði için yapýlmýþtý. Hisse bu analiz öngörüsüne uygun davranýþ sergiledi. Bu analiz en son analizin( ki forum da yayýnlanmadý) bir önceki olmasý gerek. Grafikte 2.90 olarak görülen yükseliþ tesadüfen çizilmiþ þekli. Despot SÝRÝUS daha önce de bu durumu belirtmiþti. Yaklaþýk 8 aylýk sürede 3 defa trade yapýldý. Bildiðim SÝRÝUS hisse de en iyi trade yapan kiþi oldu. En son grafikte hedef 2.51 olarak belirtildi. Bizler 2.45 den vermiþtik. ZAFKANKA analizi yanlýþ yorumlamýþ.
Bir gün ya bir gün baktýðýmda iyi bir þekilde þaþýrayým ya
Slm bilanço incelemeyi bilen arkadaþlar bu gelen karýn yatýrým faaliyetlerinden olduðu gözüküyor yalnýz dj cool alýmýndan kaynaklý gibi yani stoklarýn artmasý falan da bu firmadan dolayý gibi ama gelen 8 milyon kar dj cool neresinden geldi kasasýnda miydi inceleyebilirmisiniz
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kanal dibini gormeden cikmayacak belli ki. zamana oynuyor.ytd
Baðýmsýz denetim raporunda not 3 ve not 35 buldum dj cool bilgileri bazý yorumlarda bu kar bir seferlik olabilir gibi okudum ama bence devamý gelecek karin çoðu firmadan kaynaklanmýþ
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kar bilanco firma satin alma temettu gibi seyler hisse fiyatina hareket katmiyor.kuvvetle muhtemel bir zaman dilimi bekleniyor .bize dediler bekleyin .bekliyoruz.ytd
Yer Ýmleri