Vay halimize o zaman
Vay halimize o zaman
Arkadaþlar ben geçen hafta dayanamadým sattým çýktým.hakkýnýzda hayýrlýsý olsun.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Arkadaþ sen de benim gibi yaklaþýk 1 senedir bu kaðýdýn kahrýný çekiyosun maliyet yüksek. Bu yazdýklarým ytd deðil geçen aya kadar spek mal topluyor izlenimi alýyordum. Meksa mal satarken Gedik alýyordu bu olumlu izlenim veriyordu. Fakat ikisinin gelen iyi haberlerle bir günde 100 er 200 er bin mal satmasý soru iþaretleri oluþturdu. Yetmiyormuþ gibi kaðýdý bu seviyelere getirmesi mal toplamak deðil de kaptýrmak yani çakmak gibi geliyor. Tek ümidim sattýðý mallarýn bankalardaki kendi gibi Rus çocuklarýna gitmesi
Halbuki Gedik birçok hisseyi 4 e 5 e katlamisligi var.bize sumsuklugu tutasý geldi
Seni bilmem de benim bastýðým yerden ot bitmez bu gün satayým kaðýt uçar bütün arkadaþlardan kýsmetlerine engel olduðum için özür diliyorum. Satmama mýn diðer nedeni bu kadar emin olduðum kaðýttan zararla çýkarsam bist hayatým biter. 2011 de Takastan emin olduðum ORGE 1.82 ye aldým (temettüden önce) ayný bu silkelemelerle sattým kaðýt 30 Tl yi gördü 2012 de bir yemin ettim 6 sene sonra 2018 de takastan dolayý bu kaðýdý aldým ayný þey baþýma gelirse biterim.
Aynen katýlýyorum.dayanabilirsen dayan derim.Allah acil paraya ihtiyaç hissettirmesi.
1,60 KESÝN STOP ÝLE...1,62 DESTEÐÝ 1,80 DÝRENCÝ VAR..MACD VE RSI PU DURUMDA.....
Alýntý twitter
Yer Ýmleri