Kemal Bey tebrik ederim sizi,bunca yildir forum takip ederim,cok cok az sayida sizin gibi oz elestiri yapabilen gordum..
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kemal Bey tebrik ederim sizi,bunca yildir forum takip ederim,cok cok az sayida sizin gibi oz elestiri yapabilen gordum..
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek için 1.70 fiyat bile pahalý gelir olmuþ.
Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
Ýs yatýrým gun be gün saklama oranýný arttýrýyor.
Bilici yatýrýmdaki portföyüm kýsa zamanda müthiþ bir kazanç elde etmemi saðladý bir tek safkar hayal kýrýklýðý![]()
Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
Hayatimda gordugum en guzel bilanco karini artdirmis ciro 2 kat artmis yil sonu en az 15 binden fazla kar gelir ama spek ayakcilari bilancoyu begenmiyo sabredin biraz tatil bitsin 500 bin lot nasil aliniyo gorursunuz yakinda amerikalilara satilirsa cagri fiyatida 5 binden az olmaz ona gore spek usaklari sizi
Bayramý zehir edecek bize,hiç olmazsa bayramda artý kapatta milletin bedduasýný alacaðýna duasýný al
Bu bilançonun ederi yukarýlara gitmesine engel.
Yukarý hareket için baþka bir beklenti olursa gider yoksa 12 aylýk bilançoya kadar dar bantta gider gelir. Benim beklentim bitti kalan arkadaþlara bol kazançlar getirmesini dilerim. Hayýrlý bayramlar. Saygýlarýmla.
Yer Ýmleri