pýyasalar cosmus sen sakrak hadý safkar oturmaya mý geldýn kalk hareket et býraz yatýrým amaclý degýldýr
Elleme Paþami.kendince uzun vadede bir grafik çizmiþ onu yaþýyor
1547 adet lot hacmi ile tam bir oyundayiz .Allah kurtarsin
Bir tane k.y nin iþlem yaptýðýný düþünmüyorum.kolat kolay da girmez
Yapmasýný zaten kardeþ 10 iþ günü küçük yatýrýmcý alýp satmasýn bakalým ne yapacaklar eðer borsada var olacaklarsa birþeyler yapmalarý gerekiyor klasik taktik bi kaç güne iþ aldýklarýný kapa haber verirler çünkü yeteri kadar düþürdüler patron ve spek alýþtýrdý milleti önce yüzde 5 yükselt sonra yüzde yirmi düþür iþ aldýðýný açýkla yüzde 15 cepte kalsýn bakalým nereye kadar dediðim gibi bu hisse borsada kalacaksa birþeyler yapacaklar sabýr sabýr sabýr yatýrým tavsiyesi deðildir. ..
22 ayda ezberlwtti hareketlerini.eyvallah. haklisin
Ne oldu küçük yatýrýmcý daha gelmiyor deðil mi spek ve patron her geldiðinde piþman ederseniz küçük yatýrýmcýyý gelmez bugün borsa yüzde 2 artýda sen kimseyi aðýna düþüremedin yerinde sayýyorsun tam tersi yüzde 2 ekside olsaydý borsa sen yüzde 6 düþmüþtün iþte bunun için daha kimse yeniyor bu numarayý ben diyorum þu kâðýtta ya patron deðiþecek ya spek baþka türlü gitmez bu kaðýt anlamsýz bi savaþ var herþey olumlu kaðýt olumsuz fiyatlanýyor ne yabancý gelir ne küçük yatýrýmcý bu kafayla top çevirin aranýzda bakalým nereye kadar yatýrým tavsiyesi deðildir....
Yer Ýmleri