Dibi gördük.
Bundan kötüsü
Þam'da kayýsý
Dibi gördük.
Bundan kötüsü
Þam'da kayýsý
Abd polemigi ve dolarin yulari yonlu hareketi hisse uzerinde baski kuranlarin isini cok kolaylastirdi ama artik bu fiyatlarda stabil olup yukari yonlu harekete baslar insallah
bir ay icinde trade yapip tepeden satip geri dipten alanlar icin hisse suan 3.5 tl olmustur sanirim.helal olsun onlari takdir ediyorum.
dolar 5.30 tl olmus.
Benim USDTL analizimde 5.20 , 5.29 muhtemel zirve seviyeleri (idi). USDTL kurunda uzun vadeli kanalýn tepesinden savrulma ya dalgalarýn en sonunda görülen alým paniðidir, dolayýsýyla bir köpüðe ve dalga sonuna iþaret eder, ya da kanal dýþýnda (serbest uçuþ bölgesine) çýkýldýðýný haber verir. Elliott dalgalarý dýþarýdan müdahale edilmeyen piyasa dinamiklerinde geçerlidir, (kendi haline býrakýlmýþ) piyasalarý incelerken yararlýdýr, dolayýsýyla çapraz kurlar Elliott kurallarýnýn ihlaline açýktýr. Ýdeolojik saplantýnýn hakim olduðu, her türden dýþ müdahaleye açýk bir durumda bundan sonra ne olabilir? Bilmiyorum. Ama þu bir gerçek TR bugün çok büyük bir kur kriziyle karþý karþýyadýr. Böyle bir dönemde bütün piyasa aktörleri kör olacaktýr. Körlük panik yaratýr. YTD.
Teknik Analiz size fiyatýn deðil, kitlelerin davranýþýný gösterir. Bütün trendler, insanlarýn birbirine aþýladýðý duygularýn üzerinde yükselir.
Bir günde dolarýn %4.50 oranýnda artmasý benim aklýma, acaba Halk bankasýna ABD tarafýndan yaptýrým mý gelecek sorusu geliyor. Bu fikrim spekülatif elbet. Yarýn öðreneceðiz. BIST'in açýlýþý eksi yüzde kaç olacak bakalým. MSCI endeksi de an itibarýyla -7.45%
Teknik Analiz size fiyatýn deðil, kitlelerin davranýþýný gösterir. Bütün trendler, insanlarýn birbirine aþýladýðý duygularýn üzerinde yükselir.
5.33 dolar
Dolarda uyumsuzluk söz konusu þiddetli çýkýyor givi göstergeler tersine iþliyor negatif uyumsuzluk var. Ýþlerse NU dolar balonu bir süre Þiþ kalsa da patlar diye düþünüyorum kendimce sesli olarak
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri