bekledikten sonra mutlaka kazanacagiz Allahin izni ile ancak bu son yasananlar ,ulke ve dunyanin gidisati hayra alamet degil sanki.youtube de 2 sene once uzmanlarin ekonomi ve siyaset uzerine yaptiklari yorumlar 2018 ve sonrasini acikca anlatmislar hakikaten.kardan gectim dogrusu .Ulkemiz insallah duze cikar.kuresel guclerin yazdigi senaryolar umarim ellerinde patlar..saygilarimla
Böyle bir gidisat olurmu. Dolar almayýp bu hisseye yatýrým yaptýk diye resmen cezalandýrýlýyoruz. Kaðýt yerlerde ona mý yanalým dolar ucmuþ gitmiþ ona mý yanalým. Halen kaðýt halka arzýnýn altýnda hiç sýkýntýsýz iþlem görüyor Bir þey yapamadan beklemek ne bk bir durum.
Saðlam,daha aþaðý gelmiyor..
Durmak yok yola devam [emoji4]
Arkadaþlar savunma sanayi dediðiniz kýsým adamýn üretiminde %10 u gecmez .Asýl iþi ticari taþýmacýlýk klimasý otobüs minibüs.midibüs daha sonra raylý sistemler yani metro, tramvay geliyor Ülkenin sýkýntýlý bir süreçten geçtiðini düþünürsek araç satýþlarýnýn durumu belirleyici olur .Kýsaca spek hissesi o isterse gider istemezse gitmez
Kredi notu düþürülmüþ banka gibi hareket ediyor.2018 yýlýnýn kötü halka arzlarýndan biri.Mpark ;Þok markette ayný durumda ama bu kaðýt kar açýklýyor. Bu kadar baskýnýn sebebi dolar kuru olamaz bence
kendime bugun cok acidim.bu ortamda islem hacmin ve fiyata baktimda.bir yerde bir gunah isledim sanirim.tam 9 aydir.moral psikoloji birakmadi
Sn kemal 41 kardeþ bizde senden çok farklý deðiliz rahat ol. en azýndan þirket ufakta olsa kar açýklýyor.Sadece çok nazlanýyor
Yer Ýmleri