2.21 e veren...Rus çocuklarý.
2.21 e veren...Rus çocuklarý.
ne ara kar etti de simdi en onde dusenler arasina girdi.buna birsey deniyorda icimden dedim.duyan duydu
Rus çocuklarýnda, sýralama deðiþmedi...
Þu denge hissenin sahibinden piyasa yapýcýsýndan biraz ders alsýlinlar ya 1.1 dan 3.5 ye geldi 2 ayda utansýnlar biraz sinekten yað çýkarýn bakalým nereye kadar yatýrým tavsiyesi deðildir...
birilerinin cani 2.23 ten almak istiyor , orada bekletip duruyor. acikca birsey soyleyetim ,benim gibi maliyeti 2.90 uzeri olanlar cok cok az .canimiz yandi bilemedik satamadik zarar ettik canimiz sýkkýn .orasi gercek ancak bizlerde 1.70 lerden 2 lerden 2.20 lerden almis olsaydik trade icin bundan daha uygununu bulamazdik. hergun 5-10 kademede al sat . ne ala hisse derdik.boynumuzu ceviremedik ki bir turlu. bu da bazi seylere kefaret olsun insallah.ama bu saatten sonra ne daha iyiye gider orasini Allah bilir elbet .tam kanali alttan teget gecti dedik dun . gene olmadi . ne zaman olacagini ben cok iyi biliyorum. sattigim gun.tren kalkmiyor cunku ben fazlaligim.
yukarida yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.gidin yatirim uzmanina sorun danisin.
Cehennemin dibine kadar yolun var saðlar yarýn borsa artýya geçince sen yine düþ emi yatýrým tavsiyesi deðildir....
Ýke ike alacaksýn..bedelsiz ve temettü daðýtacak.. Rus çocuklarý....
Yer Ýmleri