sinirim ve nefretimdem yazip yazip siliyorum. igrenmeye basladim.
sinirim ve nefretimdem yazip yazip siliyorum. igrenmeye basladim.
Ben temettüyü bile hisse aldým belki düzelir diye ama yok bunlar bildiðin dolandýrýcý bedelsiz yatsýn benim bu hisseyle olan 15 aylýk baðým da bitecek sabrým kalmadý yok topluyorlar yok hisse yapýcý kazýklanmýþmýþ yok kar ediyormuþ yok iþ alýyormuþ bilmem ne kendi aralarýnda top oynasýnlar bist 30 dan vazgeçmeyeceksin maceraya gerek yok geliþen piyasa eþittir küçük yatýrýmcýyý soymak derim ve bi daha da yazmam yatýrým tavsiyesi deðildir....
Eyyyy,SPK neredesin..2. 3 spek bozuntusu,at koþturuyor.istinye parkurunda eyyyyy. Adil,,,uyuma hisseye sahip çýk
hisse 10 da olsa 20 de olsa bu dediklernizi yazan yine olacak hayal kurmayýn cumaya kadar spk onayý gelir üç beþ daha gider sonrasý haber akýþý olmaz ise yataya baðlar
Safkar gibi saðlam kaðýtlar da olunca dalgalý denizlerde insan portföy güvende o yüzden spek 2.12 den 5000 lot daha yükseliþ öncesi alýþýmýda yaptým. Yaklaþýk bir ayda güzel bir kazanç. Saygýlarýmla.
afedersiniz ama böyle ****** bir hisse görmedim.borç yok üretim tam gaz.3 fabrika ama oyuncu yok ....
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olmamak üzere,adam diyorki;"istediðiniz kadar kýzýn,sövün küçük yatýrýmcýlar(yani bizler)ellerindeki hisseleri satmadan bir tek kademe yukarý götürmeyeceðim."
Yer Ýmleri