sanýrým gol oldu😂😂🤣
Hakikatten 15 ay boþuna beklemiyorlar böyle yatýrýmcýlara her zaman þapka çýkarýrým. Saygýlarýmla.
Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
Kendi aralarýnda kademesiz top ceviriyorlar . Durustler k.y yi yemlemiyorlar.kendi ayaðýmýza dusuyoruz. Biri sað sol cep yapýyor. Sanýrsýn bi fiski var.temettu bedelsiz ne iþe yaradý onunda anlamadým.guya üni mezunuyuz.kendimi kötü hissettiriyorlar. Temettü ve bedelsiz den önce daha zengindim 🙂 . Þimdi sinirli ve fakir. Kalkmýþ biri 15 aydýr topluyorlar da topluyorlar. Gördük iþte önce iþ sonra meksa ve ardýndan Gedik noldu sýra kimde .Gedik baþlangýçtaki iþ bank kadar topladý da noldu.bir arpa boyu çýkmadý.cikmayinca satayým biktirayim baskilayim mi dedi. Yoksa sýra bir baþkasýnda mi þimdi. Orta vadeli yatirmciydik. 3 gunluk misafirlik için gelen ama ev sahibi tarafýndan alýkonulan iskence gören maktul gibi oldum.sesli düþündüm yazdým.buraya da yazmasam patlarim. Gerçek hayatla paylaþalým da yazýk Kemal abimizin baþýna gelenler mi desinler.Aslanlar gibi 80 kademe zararla bekliyorum.kusuruma da bakmayýn.sinir bende çene yapiyorda.
Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
Bim alsaydýn, keþke.lanet hisseye bulastim.eyy Adillll,adil ol biraz,hissene sahip çýk,adam ol biraz
Yabancý bir bankanýn yatýrým danýþmaný eðer bir hisse bir olaya tepki vermiyorsa bilin ki yakýn zamanda büyük sýçrama yapacaðý içindir demiþ. Kim olduðunu tam olarak öðrenir. Sizlerle paylaþýrým. Bir sohbette söz konusu oldu ancak ismini animsayamadi arkadaþým.Yuze yüze kuyruðuna geldiðimiz kanaati var bende.ama beklemek özellikle bende yoðun sinir yapýyor.
bu klasik tabirdir ama oku ne kadar gerersen o kadar uzaða gider
Yer Ýmleri