Þu günlerde bunu yaþýyoruz.
Þu günlerde bunu yaþýyoruz.
kemal41 kardeþ. Ben , bu hissede yeniyim. Araþtýrdýkça ve düþündükçe , hissenin artý yanlarýnýn çok fazla olduðunu görüyorum. Bu hissenin bu fiyatlarda gezinmesi ky. için bir fýrsattýr. %10 kar edip, kaçarým düþüncesiyle almýþtým.Fakat, araþtýrdýktan sonra hedefimi yükselttim.
Hayýrlý olsun.sirketle bir sýkýntý yok çalýþan yerli ve milli .benim gibi arkadaþlar halka arzdan aldýk.hep terste kaldýk.cikamadik da .bekliyoruz.ortalama yüksek.bilanco öncesi girenler %10-%30 arasi muhakkak kazanýr. Sýkýntý bilanço açýklandýðý gün baþlýyor artýþ yaptýðýný daha göremedik. Ýnþallah bundan sonra ihale satýþ bilançolara tepkiyi pozitif yönde gösterir..2020 ocakta 24 ayýný dolduruyor kuvvetle muhtemelen gibten çýkmak için baþvuruda bulunurlar.yildiz pazarýna þuan þartlarý uygunmuþ sadece sürenin dolmasý ve baþvurmalarý gerekmekte .buda olumlu etkileyecektir. %814 kar oranýný hiç ettiler bir önceki bilançoda hisse tepkisiz kalmýþtý.
safkr yerli ve milli olmasý çokta mümkün deðilteknoloji transferi yapmadan bu baþarýlamaz (trump'ýn çin ile alýp veremediði de asýl faktör çin 'nin teknoloji transferi yerine teknolojiyi çalmasýdýr )
2018 bilançosu yüzdelik oranlar açýsýndan çok çok iyi hele hele borçluluk seviyesi yok denecek gibi hatta muazzam ölçüde banka borçlarýný azaltmýþlardýr 2019 da süprayzzzzz yapar mý banka borcu açýsýndan bunu bilmek zor![]()
Benim açýdan isterse Apple i satýn alsýnlar seviniriz🧿 ama biz küçük yatýrýmcýyý da görsünler biraz 💰💰💰💰💰💰
2017 yýlý 12 aylýk bilançoda , borçlar 32 Milyon , Toplam kaynaklar 55 Milyon. Bu durumda özkaynaklarý 55-32 den 23 Milyon.... 2018 yýlý 12 Aylýk bilançoda ,borçlar 31 Milyon ,Toplam kaynaklar 89 Milyon. Bu durumda özkaynaklarý 89-31 den 58 Milyon...... Özkaynaklardaki muazzam artýþ gün gibi ortada. Bu þirket, bu rasyolarla, bu fiyatlarda uzun süre kalmayacaktýr, kalamaz diye düþünmekteyim.
Yer Ýmleri