Gecen hafta alan isyat bugun halka arz yapti. 180k .Aof 161 ileTamam bir kismi karsilikli ama yine de 40k kadar eksi.
Gecen hafta alan isyat bugun halka arz yapti. 180k .Aof 161 ileTamam bir kismi karsilikli ama yine de 40k kadar eksi.
Altlarý alýþlý gösterip gelene geçene veriyor.Birde alan hemen satýyor.Anlamadým gitti.Yazdýklarým yatrýrým tavsiyesi deðildir.
Kahretsin yine sipariþ, yihe ihale almýþ. Elalemin hissesi yükseliþ için haber bekler. Bizimkisi düþmek için haber bekliyor.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gedik ble bir kademeye oynuyor hayret
BIST artida olmasa ihale haberi gelmese halimiz ne olurmuþ düþünmek bile istemiyorum
þeytan diyor git fabrikaya al patronu karþýna:Bu þirketin hiçmi itibarý yok
Herþeyi anlýyorum da bi hissede 2 senedir ne yapacaðýný bilmeyen bi patron ve spek var geri kalan milyon lot sahipleri ne bekliyor onu anlamýyorum iþe tepki vermez borsaya tepki vermez sabýr diyoruz da neye sabrediyoruz sýrf hacim olsun diye sabah satýyor biri sonra diðeri alýyor böyle mi toplayacaklar bu hisseyi bi tavana bakar ya hisseyi toplamak iyi niyetli deðiller bu kadar iþ alýp potansiyel arttýrýp hala diplerde geçen bi arkadaþ bu hisse hiç operasyon yemedi diye yazmýþ her gün operasyon yiyor bu hisse yoksa yabancý girerdi hisseye ilk halka arzdan beri tavan ve taban olmayan bi hisse varmý borsada cahilliðimden soruyorum patron kötü niyetli spek kötü niyetli küçük yatýrýmcý sabretsin baþka çaresi yok yatýrým tavsiyesi deðildir..
Yer Ýmleri