Yazýn kanatýr kýþýn parmaklara yapýþýr. Yaptýðým iþlerden lise Zamanýnda. Saygý duyduðum mesleklerden.Allah saðlýk sýhhat versin.
Yazýn kanatýr kýþýn parmaklara yapýþýr. Yaptýðým iþlerden lise Zamanýnda. Saygý duyduðum mesleklerden.Allah saðlýk sýhhat versin.
Aranýzda yeniyim kýsaca bu þirkete yatýrým yapma sebeplerim yazmak istesim:
1-Herþeyden önce mali verilerini çok beðendim. Yýlýn ikinci yarýsý için açýklayacaðý verilerden ümitliyim Kap a bildirilen sipariþ haberleri gelir tablosuna yansýyacak. Geçen senenin ayný döneminden daha iyi kar gelirse zaten düþük olan f/k sý daha da aþaðý gelecektir.
2-Þirket eninde sonunda Gip ten çýkacak, sýnai endekste dahil olsuðu zaman daha fazla yatýrýmcý çekecektir. Birileri zamanla bu beklentiyi satýn alacaktýr.
3-Dj cool gibi bir markaya ve herþeyden önce bu markanýn know-how ýna sahip olmak gerçekten çok kýymetli.
4-Baðlý ortaðý teksav müthiþ bir potansiyele sahip. Yaptýðý iþler aðýrlýklý savunma sanayi ürünleri ve bu tarz iþler yapan dünyadaki benzer þirketlerin piyasa deðerlerine baktýðýnýzda gerçek potansiyeli ortaya çýkacaktýr.
Yerli otonun klimasýný yapacakmýþ VS. VS. Benim beklentilerim arasýnda yer almýyor. Olursa da tereyaðlý ballý ekmek olur.
Sonuç olarak artan cirosu ve karlýlýðýyla ve özellikle savunma sanayii ürünleri açýsýndan daha tam anlamýyla ortaya çýkmamýþ barýndýrdýðý müthiþ potansiyeline ben de artýk sizinleyim.
YTD.
yaklaþýk altý aydýr hicbir haber gelmedi ne bir sipariþ nede baþka bir haber bence son gunlerdeki hareketliligin sebebi yakýnda güzel bir haber gelicegi iþ bankasý bir yerden verip üç beþ yerden mal toplamaya calýþýyo ama kimse yemez buralardan satdýgý malý 2.300 lerden gelip alýcak olan gene iþ bankasý olucak rahat olun bu ucuz fiyatlarý degerlendirin ve tabii bulundugu pazarýda bir hafta sonra burda kimse 2.5 altýnda mal alamaz gibime geliyo ac tavuk misali biraz ama yaþayýp görücez tahdadan sanki biri gelip 100 bin lot alsa tavan olacak o kadar net söylüyorum.ytd
teksav baþlý baþýna gelecekte 50 milyon dolarlýk þirket bence.ytd
Yüzlerce hayata dokunmuþ, hayatýmda tanýdýðým en güzel en iyi insanlardan biridir. Kendisi saðlýk nedeniyle þu an Almanya’da bulunuyor.
Bir insanýn arkasýndan güzel sözlerle anýlmasý ne güzel. Kemal bey sizleri unutmuþ olabileceðini hiç sanmýyorum. Hafýzasý çok güçlü biridir. Sizin güzel duygularýnýza kendisine ileteceðim. Emil Hoca adýna size çok teþekkür etmek isterim.
Asýl ben teþekkür ederim.her yazýsýyla hem bilgi hem ders verdi.gormemiste tanýþmamýþ ta olsak yazýlarý ne kadar deðerli bir "ÝNSAN'" olduðunu yansýtýyordu.Allahtan kendisine acil þifalar dilerim.sizi de tanýdým.sagolun ilgi alakanýz için.selamlar
Hisse birkaç gündür zamana mi oynuyor.bir çeþit rölantiye aldi sanki.hayirlisi bakalim
Yer Ýmleri