Originally Posted by
Baybo Bey
3,5 milyon lot satýþýn temel sebebi de bir þekilde gip ten çýkmak için olduðunu hatýrlýyorum. Bu forumun geçmiþine bakarsanýz da yatýrýmcý iliþkilerinin bu þekilde yanýt verdiklerini hatýrlýyorum. Bu konu yalansa da günahý burada bu konuyu dillendirenlerin baþýna diyelim. Baþvuru konusunda bilgim yok. Zaten de sadece hissiyat olduðunu da yazmýþtým. 1 kasým 2019 da sürekli müZayededen çýkan safkr nin 6 ay sonra 1 mayýs 2020 de tüm koþullarý saðlamýþ olmasý nedeniyle tekrar girebileceðini ifade etmek istedim. Bir de kaðýttaki hareketler ilginç geldiði için öyle yazmýþtým. Benim yazýmdan sonra kaðýdýn hareketi de ilginç deðil mi siZce de?
Not: tekrar iletmek isterim ki yaZdýklarým hiçbir þekilde yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda alýnmasýn lütfen. Beni belki yeni kayýt olmuþ görebilirsiniz ancak 2005 e kadar hisse net te çok sayýda yorumda bulunan bir KY olduðumu da ifade etmek isterim. O zamanki rumuzumu söylemeyeyim. Ondan sonra bir kýzgýnlýkla býrakmýþtým. Gereði de yok. Bundan sonra paylaþýmlarýmla tekrar deðer ve itibar kzanmayý tercih ederim.
Yer Ýmleri