-

Originally Posted by
rumenigge
tüm diller milletler yaradanın eseri
hiç bir ırkın hiç bir ırka üstünlüğü yok
hangi dilde konuştuğun değil ne konuştuğun önemli
ben bir dönem uygulanan saçma sapan yasaklardan bahsediyorum
o yasakların kalkması pkk yı kudurttu en önemli tezleri çöktü
Yanılıyorsun Rumenigge...Osmanlı devletinde şeriat vardı, Halifelik vardı ama 1800 lü yıllarda yaşanan sayısız şeyh bedirhan, şeyh ubeydullah, koçgiri gibi kürt isyanları seni haksız çıkarıyor. Demekki mesele senin dediğin değilmiş Toprakmış TOPRAK..biraz tarih oku, biraz düşün lütfen..
-

Originally Posted by
naytas21
yani bu kadar yetkili partili bir cumhurbaşkanını 15 yıl sonra düşündüğümüzde(şuanki cumhurbaşkanı haricinde biri) neler olabileceğini,neler yapabileceğini...askeri darbeye gerek yok bir kararı ile ne darbeler yapabileceğini...
milletin sağduyusuna güveneceksin millet bir haini cumhurbaşkanı asla seçmez
evet hayır konsunda tüm savları bir kenara bırakalım pkk ve batı hayırı dayattığı için sırf onlara hadi len diyebilmek için yine evet derdim
-

Originally Posted by
rumenigge
Ya seçildikten sonra hain olursa..
nasıl kontrol edeceğiz..
-

Originally Posted by
cemal31
Yanılıyorsun Rumenigge...Osmanlı devletinde şeriat vardı, Halifelik vardı ama 1800 lü yıllarda yaşanan sayısız şeyh bedirhan, şeyh ubeydullah, koçgiri gibi kürt isyanları seni haksız çıkarıyor. Demekki mesele senin dediğin değilmiş Toprakmış TOPRAK..biraz tarih oku, biraz düşün lütfen..
tarihi bir daha oku o yıllar yine batının ırkçılık zehrini osmanlıya enjekte ettiği yıllardı
ama hiç bir şekilde genel bir kürt sorunu olmadı
çanakkelede şehit düşenler kürttü lazdı çerkezdi türktü
kurtuluş savaşında ha keza
-

Originally Posted by
DeliKAN
nasıl kontrol edeceğiz..

Meclisin denetim yetkisi kalkıyor..
Kalkmasa bile "bir kararnemeyle" meclis fesih edilebiliyor...
Gelecekte bu hakkı kötüye kullanmayacak birisinin başkan olmayacağı ne malum..
-
seçim olduğu sürece korkmayın bu millete güvenin cumhurbaşkanı hata yaparsa bir sonraki seçimlerde tokadı yer ki milletin sağduyusu millete ihanet edecek kişiyi asla başkan yapmaz
-

Originally Posted by
DeliKAN
Gelecekte bu hakkı kötüye kullanmayacak birisinin başkan olmayacağı ne malum..

Evet diyeceklerin düşünemediği nokta işte burası..
Evet diyecekler, sanıyorlar ki, evet'i reyizimiz için veriyoruz...
Reyiz nereye kadar reyiz kalacak ki.. ??
Ya sonra.. ??
-

Originally Posted by
rumenigge
evet hayır konsunda tüm savları bir kenara bırakalım pkk ve batı hayırı dayattığı için sırf onlara hadi len diyebilmek için yine evet derdim
Rumenigge konuştukça batıyorsun kusura bakma...pkk özerk bölge, otonomi istiyormu istiyor..Bunun için ne olması gerekir. Anayasanın 123/3. maddesine göre TBMM nin bu konuda karar verip yeni eyaletler kurması gerekir. Şimdi ne oluyor, bu 123/3. madde tüzel kişilik kurma yetkisi TBMM nin elinden çıkarılıp seçilecek başkana veriliyor ve sen hala pkk başkanlığa karşı diyorsun...yahu ben pkk lı olsam bana özerk devlet yolunu açacak şeye seve seve bin kere evet derdim...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri