HDL LDL dikkat et de her tür et ye gitsin
Bugün bu msj aklımda yoktu internete gireceğim de
Hasbelkader bi amcayla tanıştım bi saat üstü sohbet oldu
Bi anjiyo 2 stent
Adamın bacaklarda his kaybıda var
Bunun özelliği şöyle
Hiç imza atmamis İzdivaç için
Bana dediği 3 ev bi araba var bunda daha da vardır da sohbette bu geçti ben meraktan sormadım hiç Tamamen kendi anlatımı bunlar
Bi o ev bi öteki ev her gün canı istediginde oturup duruyo adam kafasına göre. kiraya da vermemis. İhtiyacı hiç yok belli
Ayaklar hissiz arabasını kullanamiyo pek
Bi elektrikli motosiklet
Bu adam biraz paylaşım özürlü o da belli . Kimi adam bi dal sigara bile ikram edemez içi gider malım gitti diye
Zate ondan muzmin bekar belkide
Şimdi yeni düzen böyle. Homo sapiens değil Homo ekonomikus insan tipi.
Yani bu tabi sonradan pek aşılabilir bi özellik değil geçmiş ossun
Ama diğer kısımlar mesela balık et . arka tampon şöyle boy şöyle burun ağız kelekler felan demeycen yasliycan imzayı az çok denk gelirse yüzde altmış ok ise
Bence denklem bu
Bi de çok Geveze ve cok suskun iyi değil ha. Ben öyle gördüm. Deneyimledim suskun sinsi Geveze rahatsız edici çok bilmis
Ben sigarayı birakamam abi çünki seviyom hatta tek hobim cigerlerde sağlam sayılır fena değil yani. Koşucuda değilim. pek alkolle aram yok allahtan . Kokteylden kokteyle. ikisini bir kullaniyosan cok cok fena . Aslen psikolojikman alkolden nefret ettiğim gercegide Var arada 2 duble ceksemde
Biri cigerleri açıyo öteki dumanla dolduruyo . Alkol + sigara
Velhasıl o amca aklıma geldi senin bu yazını okuyunca
İmkan yoksa zaten yapcak bişey yok malesef olmayan parayi nası yaratıp harciycan mantık dışı
Ama elde imkan olupta harislikten onu kullanamıyo olmak kötü bi çaresizlik gibi işte. Dünyaya boşa gelmiş gibi oluyosun o durumda
Bugünkü ilginç maceram buydu

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri