80'ler acayipti,
90'lar daha bi acayipp![]()
80'ler acayipti,
90'lar daha bi acayipp![]()
O zamanlar koalisyon hukumeti var. Saglik Bakani da Osman Durmuþ. Bu olaya el koymustu. Mehapeliydi.
Kizmisti millet ona. Vay efendim onbinlerce kan ornegimiz abd ye gitse ne olurmus. Bir candan daha mi onemliymis falan. Adam hakli cikti.
Ednan hocacilar pisligin teki cikti riza babaa.
Gerek dunyada gerek ulkemizde nerde bi dini tarikat varsa hep suphelenirim. Bi tane de tarikat gormedim ki garip gurebaya yardim etsin. Sokak hayvanlarini doyursun. Ogrenci yurtlari yapsin.
Hep para isterler hep para. Vermek yok hic hep almak.
Moruk idari mudurum,
Senin guzel bi lafin var. Erkek adam 3 seyden korkar. Allah'tan, annesinden ve karýsýndan. Ama yalnizca ilk ikisi esirgeyen ve baðýþlayandýr.
Bak unutmadim bu lafini. Benim o ince iþ suruncemede kaldi. Kiz tarafina iki defa istekte bulunacan, ilkinde mutlaka reddeder demistin. Ýkinci israrda da bi ses soluk cikmadi. Olmayinca olmuyo demek. Begenmedi beni. Saglik ossun. Bana kiz mi yok.
Doðru dersin
Sigarasizlikta 15. Zafer günü
Kahveyide azalttik
Kilo da iyi gidiyo
Osman Durmuþ u hatýrladým
Çok pis bashekime fýrça kaydiydi iyi de yapmýþ
Oralet mudurum olmadiysa hayýrlýsý olmuþtur zaten
Ýnþallah daha iyisi olur
Gerci hatun beyni Araz abi
Ne olursa olsun anada bacida awratta
Kontrollu ve uzak yakinlascan yoksa arýza veriyolar
Adres dün yazdýk
O durumda
Onno usta
Chip tuningcidir kendisi
Onno ustanin yazdigi (reklam olmasin diye isim vermiyorum) Oto Haber ve Auto Show dergilerini alirdim. Doksanli yillarda. Her satirini okurdum. Biriktirirdim. Yerden tavana ulasirri saklasaydim boyu.
Bi de Onno usta hic yaslanmiyo yav. Motor yagi cilde iyi geliyosa zaar.
Simdi dusunuyom da her hafta onlari alana kadar o paraya bir iki lot hisse alsam simdi epey param vardi. Araba bilem alirdim. Salaklik iste.
Yok iyi yapmýþsýn
Adam reklamýný iyi yapýyordu
Alt tarafý bi chip bi de program
Tabi o dönem millet cesaret edemediginden tek tabanca oldu
Þimdi kanarya Mahallesi var bnm evin az ilersinde gündüz iyi de gece leþ bi yer
Orda bakkal cakkal bile yapýyo tuning i
Hoþ tuning çok elzem deðil ya
Millet apachi gibi araba sürüyo
Bugün hava filtre deðiþtim
O iyi mi oldu bilmiorum
Bakýmlarý 20bin yada 1 sene
Ben 20bin yada 2 sene yapiyom
Ayný araç avrupada bu intervalde bakimda diye
Türküz diye herkez kekliyo ha bizi
Ama ben yemem
Bi tek etrafta inþaat tozu çok diye 11bin km geçti 9 bin kaldý o hesaba bi hava filtre deðiþim yaptýk
Ýþte böyle benim bilimsel araç bakimciligim
Youtube izle abi
Orda herseyi anlatýyorlar
Sahtekar araç þirketleri de
Yurdum insaninin arabaya zaafý var diye gereksiz zýrt pirt bakýma zorluyolar
Böylelikle kekleyemezler beyhude yere avuclarini yalarlar
Bilinç bnm tahminim aileden gelen ve 5yuz ila bin yýl arasý oluþan bi olay . Açýklanmasý güç ve hassas yegane oluþum
Ottoman zamaný saray ve çevresi çok zengin
Ama ya halk?
Yani anliycaan yüzlerce yýllýk birikimli ozenme hissi millette aþýrý bi ev araba hassasiyeti doðuruyor dolayýsýyla bunu güzel kullanýyorlar burdaki mazot vs avrupayla ayný birebir. Yagda ayni. O zmn niye ben 1 , Avrupalý 2 senede bi bakým yaptiriyor Yukardaki zaafiyetten malesef.
Yer Ýmleri