Palmet tamam ya hoþgeldin 0101 kardeþim
Desene ya Eskilerden
Ozlemistik
Hoj gelmiþsen be ya
Benimde gafa bi dünya
Tanýyamadýk
Gusura neyim galma
Nasý university de iþler yolunda mi sayýn hocam![]()
Palmet tamam ya hoþgeldin 0101 kardeþim
Desene ya Eskilerden
Ozlemistik
Hoj gelmiþsen be ya
Benimde gafa bi dünya
Tanýyamadýk
Gusura neyim galma
Nasý university de iþler yolunda mi sayýn hocam![]()
Son düzenleme : Moruk; 11-10-2020 saat: 16:02.
Rahmetli Kayahan, yýlandan korkmam iguanadan korktuðum kadar demiþti ama (komodo ejderi de olabilir tam bilemedim þimdi) moruk müdürümün en çekindiði hayvan müren balýðýdýr. Kýyýya yakýn kayalýk yerlerde olur bu yüzden müdürüm kayalýklara fazla yanaþmaz, iskele alabanda yapmaz. Bu yüzden de Ege'deki Kardak olsun, Eþek adasý olsun o tür kayalýklarda fazla kulaç atmaz.
moruk müdürüm Zeki Müren'i sever diye biliyorum ben. Müren balýðýnýn adý da Zeki Müren'in ithafý ile koyulmuþ. Ýngilizcesi aslen moray eelstir. moruk müdürüm de nick inin ilk 3 harfini moray den esinlenerek seçmiþtir. hatta efsane bir sýr vereyim deþifre ettiðim için özür dilerim ama Koray amirim de m yi k yaparak moruk müdürüme baðlýlýðýný ortaya koymuþtur.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
köperkbalýý/devekuþu felann
bu konuyu irdelediydik nshydn bey
hatta
bu heyvanatýn kendi ad/soyad kütüü vs. varkene biz Türkler
artýk oricinal isimlere dilimiz dönmediindenmi yoksam neyse ney
böle ünlenmiþiz,
büyük kargaþa ...
son sözüm Oralet amire
o mürenler hiç gorüktüü gibin deildir,
bi defan bunnarýn Mýðrý isimli teyze kýzlarý vadýr onnarla karýþtýrýlýrla
asýl Mürenle
okumuþ eytim almýþladýr
güngörmüþledir mesela
entel/dantelleride vadýr
emme piskopatý pistir ha
amman derimm ...
Þuda bi gerçekki sewgili çiflik müdavimleri
þampanyaydý/puroydu afilli pozladý felann derkene
ne kadan kasarsan kas bi Hayzýnberk olamassýn
https://www.sahibinden.com/ilan/ikin...47608447/detay
Hayvanat deyince amirim
Ýnsan da sosyal bir hayvan esasen
Bilimsel olarak
Bi de tatilde bizi kimse niye tanýmasýn ki
Tanýsa nolur
Ben ünlü deðilim zati
Moruk müdürüme uyar amma
Ýzmir Karaburunda, ankara Karapürçekte, kocaeli Karamürselde çok tanýnmýþ biri o.
Þimdi diyecek ben kendi halinde biriyim. Kocaelindeki namýný Osman anlatsýn.
Karaburuna gidemedik Urla da kaza malesef
Daha da gitmek istemiyom
Angaraya bi kez otuz yýldan fazla var tirenden indim kýþýn niye gittiysem bez Mendili aðzýma burnuma bastým genede burnum soðuktan düþtü bi dahada ondan pek gitme istemedim
Izmit için konuþursak kocaeli yi ne bilecem izmit merkez
Balkanlarýn en güzel tiplerini oraya tikmislar yani gitmemek günah gibi biþey bu durumda , Karamürsel den yol kenarýndan transit geçtim bi iki de inip Yalova dolmuþu yada ters yön ordan izmit otobüsü yoldan içe yürümedim hiç. Ýzmit merkez beðendiðim bi yer ama yazdan yaza Yalova aktarmasina yukarda dediðim de sadece uzaktan gözle görülüp fark edilen estetik güzellik. Orali olduðunu burdan duyduðum sayin oralette sanaldan arkadaþ ta o da dahil bi de eskiden okuldan arkadaþ vardý gunubirlik trenle gelip gidiyodu bu arkadas onun dýþýnda baþka tek bi izmitli tanýmam. Tanýdýðým insan sayýsý az insanlar genelde sanalda beni gerçekte olduðundan nitel ve nicel daha çok tanýyorlar da bilmiyom valla ben kendime ilginç gelmiyom beni tanýmaya niye uðraþý sarf ediyorlar cozumluyemiyom benim için sakýncasi yok tabi de ben gafada daslari yerine zaten oturtamadim beni tanýyanin anca gafasi garisir sonra suçu bana atmiyin da .
En belirgin özelliklerim mesela fýrsatci biri deðilim kanaatkar da deðilim de . Aradaki nuans anlaþýldý yani kanaatkar zaten olaman nefis hep ister hep bi fazlasýný
Baþkada özelliðim filan yok
Ýyi ki de yok ne edecen özellik baþa bela
Türkçe Anadilim hafiften inancta var Simdilik þükür Hersey Allahtandir yani þu bu olsaydý hikaye yapmadiysan olmadiysa o iþ te Hayýr yoktur ayrýca bu Coðrafya ve Akdeniz flora sinda organizasyon yeteneði deðil gelismek uzaktan yanýna yaklaþmamistir insanlarýn, ama bunun sebebi ne inanç ne baþka biþey o iþ farklý bi yetenek o yüzden kasmaya gerekte yok .
kaza! geçmiþ olsun müdür ...
Yaww dün yolculuk mevzuu açýlmýþþ
yolda giderkene lastik patla iner yeparsýn
(yapmasýný bilmeyenn va þaka diil)
bindiin araç keza yepar (mazAllah) biþey yoksa
iþin totalde biraz aksadýysada önemni deildir
devam edersin, yatýnýz/kalkýnýz dua edinizz.
Allah kimseyi venedikte bi yerden bi yere yüzerek gitme durumunda býrakmasýn
ne diim
zor walla
Yer Ýmleri