-
acaba bir genişleyen yassının B dalgası mı bu 6 kasımdaki zirveyi geçiş? 29 KASIM dibi A idi bu çıkış B olabilir mi? yoksa tuhaf duruyor yani...1 senelik yükselişin düzeltmesi 1 ayda bitmiş olması garip biraz...hatta 1 ay bile değil 23 gün falan... 6 kasım - 29 kasım...
-
Endeksin Düzeltmesinin Hızlı Yassı kalıpta bittiğini düşünüyorum 101500 dibi ile (dolay veya euro bazlı inceledğinde daha net oluştu) ..
Şimdi yükselişin ikinci atağına başladığımızı düşünüyorum C:1 tepesi 118300 de 5 haftalık bir barda oluştu sanıyorum bu hafta çubuğu mezartaşı olarak 3 haftalık bir düzeltme yapmasını C:2 sonrasında ise 2-3 ay sürecek bir kuvvetli C:3 yükselişi oluşması lazım 130-140 aralığına doğru.. Ocak ayı içerisinde biraz daha görüntü netleşir..
-

Originally Posted by
TÜRKOĞLU
acaba bir genişleyen yassının B dalgası mı bu 6 kasımdaki zirveyi geçiş? 29 KASIM dibi A idi bu çıkış B olabilir mi? yoksa tuhaf duruyor yani...1 senelik yükselişin düzeltmesi 1 ayda bitmiş olması garip biraz...hatta 1 ay bile değil 23 gün falan... 6 kasım - 29 kasım...
aşağıdaki gibi bir oluşumdan bahsediyorum yani... böyle değilse de a dediğim yerde tüm düzeltme bitmiştir ve uzun bir yolculuk başlamıştır...tabii bunun için 29 kasım dibini delmemesi lazım...ama bu ihtimal zamansal olarak defolu görünüyor bence...yani aşağıda gösterdiğim şekilde olası bir genişleyen yassı veya hızlı yassı daha mantıklı gibi...
-
dostum 1 dediğin yer üçgenin E dalgası içinde kalıyordu diye hatırlıyorum, hem sn. devir, hemde tşengöz üçgen sayıyordu o kısmı hafızam yanıltmıyorsa. dolayısyla bu amansız yükselişi 2 noktasından başlatmışlardı.
-

Originally Posted by
EWP
dostum 1 dediğin yer üçgenin E dalgası içinde kalıyordu diye hatırlıyorum, hem sn. devir, hemde tşengöz üçgen sayıyordu o kısmı hafızam yanıltmıyorsa. dolayısyla bu amansız yükselişi 2 noktasından başlatmışlardı.
şengöz öyle sayıyordu ama DEVİR benim 1 dediğim dalganın dibini E olarak etiketlemişti...çok iyi hatırlıyorum...sayımıda buldum bak...
-
-
sayın Türkoğlu ; Bu 3-4 ilerleyen diyagonalın 3-4 müydü..
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri