-

Originally Posted by
DEVİR
Ben bu Dow'u 25 senedir tanırım. Bence dönüp 26000 üzerine çıkacak. Ayı piyasasının bittiği anonsunun ardından da 21800'e inecek. Düşüş nedir nasıl olur o zaman hissedeceğiz.
--
Sevgili hocam sizi tebrik ediyorum.
-
ABD'de bir ayı piyasasının daha sonuna geliyoruz. Dowcan yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkür eder.
not: bugün ya da yarın dibini bulur. 23000 altına belki sarkar. 21800'e gidemeyecek. Mazot bitti.
--
-

Originally Posted by
DEVİR
ABD'de bir ayı piyasasının daha sonuna geliyoruz. Dowcan yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkür eder.
not: bugün ya da yarın dibini bulur. 23000 altına belki sarkar. 21800'e gidemeyecek. Mazot bitti.
--
sayın devir u 100 de kalıp bir turlu netleşmiyor , dow da duşuş bitecekse nuhtemelen u 100 de 3 gün önce bitmiş olmalı yeni dip biraz zor gibi ama dax ta düşüş obo hedefine varamadı , güncel u-100 sayım çalışmanızı paylaşırsanız seviniriz , saygılar
-
Nasıl yani????23300 altı sıkıntılı değil mi???

Originally Posted by
devir
abd'de bir ayı piyasasının daha sonuna geliyoruz. Dowcan yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkür eder.
Not: Bugün ya da yarın dibini bulur. 23000 altına belki sarkar. 21800'e gidemeyecek. Mazot bitti.
--
-
19700 gibi bir hedef gördüm.

Originally Posted by
altnygt
nasıl yani????23300 altı sıkıntılı değil mi???
-

Originally Posted by
DEVİR
--
22600 küsürlerden dönmesini bekliyorum ben de, saygılar
-
yabancı payı kriz öncesi en yuksek 66 olmuştu, kriz zamanı da 61'in altına inemedi. şu an tekrar %65'e geldi. eğer dowdaki düşüş sn. devir'in dediği gibi bitmek üzere ise biz bir türlü kıramadığımız tarihsel trendden döneceğiz demektir.
isbank ykbnk gibi bankaların fiyatı yerlerde sürünüyor, çoğu sanayi hissesi -benim takip ettiklerimden froto, toaso, ttrak, arclk, asels, ecilc, pgsus-son derece ucuzlar, bakalım piyasayı ne ateşleyecek.
olurda büyüklerimiz suriye ile işleri düzeltip oralara bir müteahhit çıkarması yaparlarda bu krizden bir nebze çıkar mıyız diye düşünmeden edemiyorum.
-

Originally Posted by
DEVİR
--
BIST 100 84000 hedefi iptal oldu mu? Dow Ed 3 mü yapacak?
MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri