Benimde sistemlerde maxdd yeniledi.
Bunun uzerine guzel gunler umit ediyoruz, buralarda pes etmeyen meyvesini yer kanaatimce....
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benimde sistemlerde maxdd yeniledi.
Bunun uzerine guzel gunler umit ediyoruz, buralarda pes etmeyen meyvesini yer kanaatimce....
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
varlýk fonu ile alakasý olduðunu düþünmüyorum kýsmen var bence.
asýl sýkýntý bu fonun günü kurtarmak amacý ile yapýlan iþlemlerden kaynaklanýyor. spk nýn yapmýþ olduðu durmadan deðiþikliklerde çabasý.
durmadan güncellenen borsa yapýsý.
hali ile kafalar hep karýþýk önünü görüp borsaya yatýrýmcý çekilemiyor
bu durumun ortavadede çözüleceðini düþünmüyorum bence kalýcý bile olabilir.
olaya sadece viop ile baktýðýmýzdan durum size böyle geliyor bence. borsanýn tümüne bakarsanýz elle tutulur 20 tane hisse kalmýþ gerisi çöp. bist 200 bin olsa bile çoðu hisse hala 5-10 sene öncesinin fiyatlarýnda bunun gibi sorunlar yatýrýmcýyý soðuttu ve borsaya tamamen kumar gözü ile bakýlýyor.
piyasa canlý birþeyse bunu beslemek lazým ama bu besleme þuan doðal yolla olmuyor yani yatýrýmcý gelmiyor fon ise hacimden baþka biþey yaratmýyor bu 20 hisssede.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
durumlar nasýl toparlandýkmý ?![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Herkese selamlar iyi çalýþmalar dilerim.yapmak istediðim þey þu;2 adet 1 dk.lik--2 adet 2 dk.lik--2 adet 5 dk.lik ve 3 adet 10 dk.lik toplam 9 sistemimin yönlerini (al-sat-flat) total olarak bakýp tek sinyal elde ediyorum.yani birbirlerine filtre olarak kullanýyorum.orneðin 5 i al da 1 i satta,3 ü flat iken;nette4 al ile total yön 4 al ile al olarak gerçekleþiyor.versiyonlarýný biliyorsunuz zaten.sonuçta nette 1 fazla al da ise al, bir fazla satta ise sat olunca sat sinyali geliyor.sistemler tek tek kullanýlýyor repaint yapmýyorlar.hepsinden gelen sinyalleri tek sinyal olarak manuel kullanýyorum.bunu nasýl otomatize edebilirim?yani her 1 dakikada 9 sistemin durumuna tek tek bakacak ve total sinyal al mý sat mý flat mý belirleyecek o sinyali sürdürecek.ne zaman durum deðiþtiyse o 1 dakikalýk barýn sonunda sinyali deðiþtirecek.böyle bir robot kodu nasýl yazýlabilir?(dikkat birleþik sistem kodu istemiyorum,sadecepoz.larý kontrol edip emir göndercek robot kodunu oluþturmak amacým) Sayýn üstadlar bir el atarsanýz sevinirim.çok kiþide kulanýr diye düþünüyorum,çünkü maxdd. de çok düþüyor böylece.....
Psikolojimiz oyle bozuldu ki bu mesaji yazarken acaba tekrar yukari kirip carparlarmi ki diye dusunuyorum
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri