Originally Posted by
Göktürk
Erhan hocam yazınız için çok teşekkürler, elinize sağlık, sizin bütün yazılarınızı keyifle okuyorum.
Yazmış olduğunuz yazılardan sadece muhatap aldığınız kişi değil, tüm forum istifade ediyor,
Yani bizim her yanlışımız, aslında potansiyel olarak her sistem kullanan kişilerin başına gelebilecek şeyler,
Ben sadece ocak ayında sistem kapattım, daha doğrusu ocaktaki büyük trende ters oldum, ağzımın payını aldım, o günden sonra bir daha sistem kapatmadım,
Şimdide hatamın en büyük payı, teminat ayarlayamamaktan kaynaklandı,
Her bir kaç puanlık harekette tamam dedim bu sefer trend başlıyor, lot yükselttim, terse dönünce de piyasa bana bir kez daha dersini verdi, ve bu yatay süreçte uzun sürdükçe habire lot düşürerek yoluma devam etmek zorunda kaldım.
(Geçenlerde de ufak bi aksilikle karşılaştım, aracı kurumun şifre değiştirme süresi dolmuş, sistem sat sinyali vermiş ama sistem satmamış, bende trend gelebilir düşüncesiyle hemen şifre değiştirip en dipten sisteme bağlanmak zorunda kaldım, sonra piyasa tekrar yukarı ve testere devam, hem puanı kaçırdım hemde gereksiz yere fazladan puan yedim.)
Bundan sonra yatay piyasalar içinde geliştirdiğim sistemim var, kaldıraç düzenlemesi yaptım, daha sistematik gideceğim, bakalım her şey düşündüğüm gibi olursa seneye bir çok hatadan arınmış olarak devam edeceğim, bakalım ondan sonra bizleri ne bekleyecek.
Bu sene içinde biraz umut bugün başladı gibi, eğer bu trend noel rallisine dönerse en azından kaybettiğimi bi miktar geri alırım, yılı yinede iyi bir sonuçla kapatabiliriz.
Bekleyelim görelim.
Yer İmleri