deniz yatırım bu tür destekleri hep yapıyor...
deniz yatırım bu tür destekleri hep yapıyor...
Merhaba arkadaşlar
Bende talepte bulunan yatırımcılardan biriyim.kimseyi etkilememek adına talep süresi dolmasını bekleyip yazdığım fikirlerim şöyle;
Şu anda işlem görmekte olan herhangi bir hisseyi almaya kalksanız ve size 10 gün boyunca aldığın fiyatın altına düşürmemek için piyasadaki hisse sayısının 2/3 ü kadar hisseyi aldığın fiyattan alış yazacağım deseler o hisseyi havada kapmazmısınız?
Ben en azından 10 gün savaşta çıksa borsa çok düşse de her ne olursa olsun hissenin arz değerini koruyacağını düşünüyorum.Üstü zaten karımızdır.
Diğer bonuslarını,hissenin arz değerinin iyi olduğu bağımsız araştırmaları,%19 iskontolu satışı falan hiç konuşmuyorum.3-4 gün önce halka arz edilen SAKFR nin %50 den fazla prim yapmasını da konuşmuyorum.
Sonuç olarak talepte bulunan siz ortaklarımıza inşallah güzel olacak diyorum.
Talep süresi dolduğu için sanırım ''yatırım tavsiyesi değildir'' yazmama gerek yoktur.
Cüz-i bir miktarla bizde talip olduk bakalım bize sıra gelecek mi? Günlük alım girilecek olmasından ötürü ve önceki temettü ödemeleri de güven verdi diyebilirim. Memleketimin limanı olması cabası.
!Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir!
Son dakikada bir miktar talep girdik hayırlısı bakalım...
İşletme hakkı kalan süre 14,5 sene,gerçekten komik,sermaye 27,300 oluyor halka arzla,yıllık karıda aşağı yukarı o kadar,yani kalan sürede bütün karı temettü olarak dağıtırsa ancak sermayeyi kurtarır,3 te ikisi yenmiş ekmeği satmak gibi bir şey...ayrıca direk olarak ilk halka arz gibi görünsede liman işinde global oyuncu olan Global liman dolaylı yoldan halka açık,ayrıca Batıçim'in yüzde yüz iştiraki Batıliman var hemde 300 dönüme yakın kendine ait arazisiyle,Batıçim tüm iştirakleriyle 780 milyon tl,hemde İzmir'in göbeğindeki 1000 dönümden fazla arazileriyle,artı Söke'siyle artı enerjisiyle...Bursa çimentoyuda unutmamak lazım,onunda Roda limanı var,Cemtaştaki payıyla birlikte 580 milyon tl pd'si var.
ben inanmadım güvenmedim...YTD
aracı kurum aradı alaçağın hisse adeti en az 1 lot .ile alacagın hisse yaz sonra gelmez dedi örnek 1.ile 150 yazdım 2300 yaklaşık sıra no verdiler talep çoksa gelmez az ise gelir artı ve eksisi talepe baglı bahse konu o hisseye çok talep varmış tesadüf bir yerde okumuştum talep önemli tabi birde alabilirsek
ne kadar doğru bilmiyorum ama twitterda alım satan yapan bir abi var o danışmanından 4 katı talep oldu diye duymuş, kendide almamış ama. ytd
Yer İmleri