Halka arzdan 4,90 dan Aksen almýþtým elimde patladý.Trabzon limanýna girsemmi diye düþünürken girmedim.Sanýrým girsem ayný hüsrana birkez daha uðrayacakmýþým.
Halka arzdan 4,90 dan Aksen almýþtým elimde patladý.Trabzon limanýna girsemmi diye düþünürken girmedim.Sanýrým girsem ayný hüsrana birkez daha uðrayacakmýþým.
bazý Muhterem arkadaþlar halka arzlarýn hep kötü örneklarinden bahseder
ben de iyi bir örneðinden bahsedeyim
bu hissenin hareketlerini MAVÝ ye benzetiyorum
2017 ortalarýnda yanýlmýyorsam 44.00 tl den halka arz edildiðinde ,5-10-15-20 lira anca eder ,diyenler vardý
milleti ürkütüp 39 tl ye kadar düþürdüler , 6 aylýk zaman diliminde geçen gün 60.00 tl idi þimdilerde 55.00 civarý
açýn okuyun MAVÝ formunu inceleyin hareketlerini
ilave olarak bu "sürücülerin"tükenmeleri gerek.bunlar bitmeden bize pek rahat yok gibi.1 ay olmamýþ ýrz edileli hasba dün veriyi nasýl kullandýðýný izledim endex %0,5 inerken sabah bastýðý yaklaþýk 50 kademeye ilave 30 kademe daha bastý.bastý çünkü böyle besleniyor alýcýyý çekip ya içerde býrakýyor(sýcak para lazým demek ki) ya stoplatýp para kazanýyor.bu gün endex an itibariyle 1,42 yukarda hal ortada...karakteri belli
yatýrým tavsiyesi filan deðildir
Tepki verecek kaðýt hareketi deðil bunlar sanki hala gözü aþaðýlarda gibi, bu kaðýdýn tepkisi en az iki tavan olmalý artýk, vatandaþýn elindeki lotlarý alabilmeleri için YTD
Þöyle billuru kuvvetli bir alýcý ,çize,çize tavana yapýþtýrsa
ertesi gün iyi bir bilanço , yine millet kuyruk olur 6 katmý talep olur 6 nýn katlarýmý olur ,pek de iyi olur![]()
Bugünde bist e göre yüzde 2 düþüþ tebrikler büyük dolandýrýcýlar
Yer Ýmleri