Net iþletme sermayesi negatif, cati oran 1ýn altýnda bankaya gýtse kredý vermezler bu malý tablolarla birde 15.5 dan satacakalr kým alýr bu hýsseyý
Aktiflerin %58,52'si iliþkili taraflardan alacaklardan (yani grup þirketlerinden alacaklardan) oluþuyor. Buna karþýlýk þirketin 26 milyon TL'lik (Kaynaklarýn yaklaþýk %20'si) finansal borcu mevcut. Finansal borçlarýn efektif faiz oranlarý %16 ve %17,55 olarak belirtilmiþ dipnotlarda.
Bu görüntüden, þirketin grup þirketlerini fonladýðý sonucunu çýkartýyorum ben. Nitekim önceki gönderimde verdiðim linkte, 4 numaralý dipnotta(sayfa 23) aynen þu ifade kullanýlmýþ: "Kredilerden elde edilen nakit, aðýrlýklý olarak iliþkili taraflara kullandýrýlmýþtýr."
Bu sebeple þirket benim ilgi alaným dýþýna çýkýyor. Yatýrým yapan arkadaþlara bol kazançlar diliyorum![]()
"Sonunda zengin olduðunuzda, ilk etapta aradýðýnýz þeyin bu olmadýðýný anlayacaksýnýz. Ama bu baþka bir günün konusu." Naval Ravikant
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Günlük Alým Emri Uygulamasý
Halka arz büyüklüðünün 2/3’üne karþýlýk gelen 65,1 milyon TL kaynak ile paylarýn iþlem görmeye baþladýðý gün dahil olmak üzere 10 iþlem günü boyunca her gün, halka arz fiyatýndan 420.000 adet günlük alým emri girilecek.........
......gibi bir bilgi var arkadaþlar sizce nasýl bir uygulama olur iþe yararmý?
kaynak: http://www.borsagundem.com/haber/tra...olunda/1269069
Haydi bismillah..
ALLAH VAR GAM YOK
ABD/Blackwater özel ordusunun kurucusu Erik Prince Çin ile 'Kuþak ve Yol Projesinnin" rotasýndaki 12 ülkede yakýn koruma, güvenli araç kullanýmý ve kültürel farkýndalýk konusunda vs. eðitimler verecekmiþ.
Avrupa Merkez Bankasý'nýn ardýndan Almanya Merkez Bankasý'nýn döviz rezervlerine de Çin para birimi Yuan girdi.
Dolarý rezerv para yapan "akýl" Yuan üzerinde.
IMF, Dünya Bankasý vs gibi küreselci kuruluþlar merkezlerini Çin'e taþýyacak..
Batýdan gelenler Doðudan gelecek
ÇOK DEÐERLÝ BÝR LÝMAN ASLA DÜÞMESÝNE ÝZÝN VERMEZLER NERELERE ÇIKACAK HERKEZ ÞAÞIRACAK, YÜKLÜ ALIMLARIMI YAPIYORUM, HÝSSEYÝ KÖTÜLEYENLER KOMÝKLER
![]()
Son düzenleme : ayýboða; 18-01-2018 saat: 12:45.
Yer Ýmleri