Satar ama tavandan😁
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satar ama tavandan😁
LG-D682TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarına 20 den alış girdim verirse alırım vermezsede kağıtmı bitti borsada bunun üzeri risk hele endekste şişkin patlarsa nuri alço....ytd
böyle tavan ben 5 yıldır görmedim yarın direkt tavan açmalı ve bozmamalı cuma gunu trade edilir
Yarın tavan açar ancak öğleden sonra kar satışları gelebilir.
Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
Spek burda ne işi var bilader. Adamların işi yok burdaki yorumları takip edecek. Senin 20 tane hisseni satmanı bekleyecek. Adamlar alınan satılan hisselerden kimin naptığını okuyor zaten. Rahat olun yorum sitelerinde spek veya adamları yok. Milletin uydurması.
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
Yer İmleri