Burayi ve sosyal medyayi cok dikatli takip ettiginizi de adim gibi biliyorum. Sunu iyi bilin bu hisse size kara leke olarak yapisacak. alti ustu 100m tl icin itibarinizdan vazgecip ismnizi karaladiniz. Hic bir zaman saygin asil bir marka olamayacaksiniz. Bu arz da yabanci yatirimci tarafindan dikkatle takip ediliyordur. Bu kadarmis degeriniz. Sasa ya bakin nere de acikladi geri alimi sirket diye yaziliyor ADAM diye okunuyor.
aynen bu gurup adini fena bokladi hemde secim arefesinde kendileri bilir. Haa sunuda soyliyeyim bu ali cengiz oyunlariyla bizden carptiklari paranin hayrini gormesinler , HARAM OLSUN benden sadaka olsun YTD.
aynen bu gurup adini fena bokladi hemde secim arefesinde kendileri bilir. Haa sunuda soyliyeyim bu ali cengiz oyunlariyla bizden carptiklari paranin hayrini gormesinler , HARAM OLSUN benden sadaka olsun YTD.
Seçim arefesi derken cidden bu kağıda girip zarar etmenizle seçim arasında ne gibi bir alaka var anlamadım.Borsada zarar edince başka bir partiye mi oy vereceksiniz.
Bu gurup bizi dolandırma cesaretini nerden buluyor o halde, bel altına, bel altı. Hem beni düdükliyecek hemde devam et diyecem öylemi!!
Originally Posted by HAKEM
Seçim arefesi derken cidden bu kağıda girip zarar etmenizle seçim arasında ne gibi bir alaka var anlamadım.Borsada zarar edince başka bir partiye mi oy vereceksiniz.
tamamen kişisel görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi değildir..
Herşeyi yatırımcının lehineymiş gibi sunup, daha sonra anormal hareketler yaparak biz küçük yatırımcıları ters köşe yapmaları normal bir olaymı ? Sen normal görebilirsin ama ben normal görmüyorum..
Yer İmleri