bebiþim karanlýk odayýmý tercih ettin...senin bu fantazilerin beni bitiriyor adeta.tamam þekerim gözzzzzzün acýmadý di mi???tekerinden çýkarýlan çomak gözzzzüne itelenmiþtir ve tekeri müsait oluncaya kadar kenara konulmuþtur.![]()
bebiþim karanlýk odayýmý tercih ettin...senin bu fantazilerin beni bitiriyor adeta.tamam þekerim gözzzzzzün acýmadý di mi???tekerinden çýkarýlan çomak gözzzzüne itelenmiþtir ve tekeri müsait oluncaya kadar kenara konulmuþtur.![]()
sayýn forum üyeleri iyi akþamlar diliyorum.yarýn görüþmek üzere,kalýn saðlýcakla.
https://i.hizliresim.com/y09WAj.png
gunici gordugu en yuksek seviye de en kapatti,daha once hatirlamiyorum bu olumlu tabi yarin bi miktar daha yukselis olabilir
LG-D682TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki ilk defa güniçi en yüksek seviyeden kapattý ..yarýn olsun hayr olsun. Belki bu hafta temettü filan gelir
Venus_V3_5580 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdi bu endekste zahmet oldu artý kapatmasý. Halen tepeden düþüþün tepkisi bile olmadý. Tek dikkati çeken ilk defa kapanýþta gün içi en yüksek deðerden kapatmasý. Ayrýca öyle tahmin ediyorum ki Deniz zararýna satanlarýn malýný karþýlamýþ olabilir. Hissede ky halen çok fazla kolay kolay götüreceklerini de pek sanmýyorum. Haftanýn bir günü yeþillenip ertesi günler geri veriyor. Endekste rüzgar tersine dönerse o Zaman iþin rengi daha net belli olur.
Yarýn 2000 lot satacaðým bakalým kime kýsmet olacak
Sat sat alýrlar merak etme. Böyle þu kadar satacaðým þu kadar alacaðým diyenlere güleceðim geliyor.![]()
Venus_V4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri