SAYGIDEÐER SÝTE YÖNETÝMÝNE .. , belki etkileyip birkaç ky e sattýrýým hesabý peþinde ,gerçek yatýrýmcýnýn sabýr sýnýrlarýný zorlayan , bunu da garip guraba yatýrýmcýyý koruma adýna yaptýðýný söyleyip milletin aklýyla da alay eden bu iblisleri ayýklayýn siteden.. ,bunlar CEZA KANUNU 2499 /1 MANÝPLASYON SUÇUNU ÝÞLERLER.. ulan Tatlýsu kurnazlarý..sizin gibi tiplerden herkes BIKTI..BIKTI !.. garip guraba burda ne arar ,hepsi cin gibi akýllý belli maddi seviyede insanlar ,,illa garip gurabaya yardým edecekseniz buraya yapacaðýnýz yatýrýmýn zekatý adýna dýþarda aç insan dolu yürüyün gidin dýþarda yapýn yardýmlarýnýzý ..ben öyle yapýyorum......BAK MÜBAREK RAMAZAN YAKLAÞIYOR ..EY SÝTE YÖNETÝMÝ ,bu omurgasýz tipler maniplatör maniplatör..böyle parazitleri bu sitede tutmayýn ..iptal edin üyeliklerini.. ve bunlar organize çalýþýyorlar.. ….bunlarý mercek altýna alýn ..inceleyin ..ellerinizde teknik imkanlar var..göreceksiniz..Ben kendi adýma gördüðümü rapor edeceðim..
Zaten miilette moral 0 ..borsa dibe vurmuþ.. birde bu tiplerle uðraþýyoruz..
kendi adýma paranýn tamamý gitse çizerim üstünü..arkama dahi bakmam..
Bu sýrtlan takýmýna tavým..
Bu rasyolarla ,bu artan karlýlýkla,her yýl %70 temettü elbet ederini bulacak
ARZDAN VEYA SONRADAN HÝSSEDE OLAN ARKADAÞLAR BU PARAZÝTLERE TEPKÝNÝZÝ KOYUN ,SESSÝZ KALMAYIN. KOYUN KÝ
BU TÝYATROCULAR CÜRETLENMESÝN.BELKÝ BÝRAZ SAYILARI AZALIR. SUSMAK ÝKRAR DAN GELÝR.

Alýntý yaparak yanýtla
ÞEN BÝR HÝSSE ÝLK DEFA GÖRÜYORUM

Yer Ýmleri