Haa bu arada, Tüketici Hakem Heyeti kararýna raðmen ücret iadesi yapmamaya devam ederlerse icraya baþvurmayý düþünüyorum.Þirketin iflasýný isteyebilirim.![]()
Haa bu arada, Tüketici Hakem Heyeti kararýna raðmen ücret iadesi yapmamaya devam ederlerse icraya baþvurmayý düþünüyorum.Þirketin iflasýný isteyebilirim.![]()
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
Burada lokman hekimle kýyaslanmýþ. Yanlýþ hatýrlamýyorsam lokman hekimin geçen senelerde durumu gayet iyiye gidiyordu. Tamam medicalpark a göre küçük ama, ufaktan saðlam adýmlar atýyordu. Medicalpark farklý.
MLP Saðlýk Hizmetleri halka arzýnda arz edilen paylar ile ek satýþa sunulan paylarýn tamamýnýn satýþý gerçekleþtirildi - KAP
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan açýklama aþaðýda bulunuyor:
MLP Saðlýk Hizmetleri A.Þ. paylarýnýn 1-6 Þubat 2018 tarihlerinde gerçekleþtirilen halka arzýnda, her biri 1 TL nominal deðerli pay baþýna nihai halka
arz fiyatý 19,00 TL olarak belirlenmiþtir.
Halka arzda, toplam 5.351 yatýrýmcýdan 89.191.659 pay talep toplanmýþtýr.
Halka arz edilen 63.333.333 TL nominal deðerli paylar ile ek satýþa sunulan 9.500.000 TL nominal deðerli paylarýn tamamýnýn satýþý gerçekleþtirilmiþtir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/658585
sizce bu hisse borsada yükselir mi?
enerjisa ve mpark arasýnda kaldým ama açýkçasý mpark çok güven vermedi. alanlara hayýrlý olsun
bakalým medikalpark nasýl hareket edecek açýldýðýnda? ben düþmesini bekliyorum...YTD
Ne zaman iþlem görmeye baþlýyor. Bilen var mý?
Yer Ýmleri