Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
64,35 10% 250,25 Mn 60,60 / 64,35
35,88 9.99% 154,45 Mn 34,10 / 35,88
10,79 9.99% 124,96 Mn 9,83 / 10,79
172,00 9.97% 1,95 Mr 155,60 / 172,00
34,22 9.96% 1,38 Mr 31,32 / 34,22
17,82 -10% 594,67 Mn 17,82 / 19,98
1.963,00 -10% 14,89 Mn 1.963,00 / 1.963,00
15,16 -9.98% 2,72 Mr 15,16 / 15,85
296,00 -8.64% 580,69 Mn 291,75 / 317,50
14,33 -6.83% 312,76 Mn 14,09 / 16,00
878,50 9.95% 10,17 Mr 741,50 / 878,50
2,95 1.37% 9,27 Mr 2,87 / 3,02
307,75 1.23% 5,86 Mr 305,25 / 308,50
342,00 2.09% 4,29 Mr 336,25 / 344,00
72,25 0.98% 4,29 Mr 71,30 / 72,55
20,76 0.29% 349,07 Mn 20,60 / 21,00
419,00 1.51% 2,22 Mr 414,75 / 421,00
342,00 2.09% 4,29 Mr 336,25 / 344,00
419,00 3.08% 2,36 Mr 409,25 / 425,00
99,75 -0.65% 163,33 Mn 99,30 / 101,10
114,40 0.88% 68,17 Mn 113,40 / 114,70
419,00 1.51% 2,22 Mr 414,75 / 421,00
37,12 0.87% 161,90 Mn 36,84 / 37,58
11,19 2.01% 124,92 Mn 11,03 / 11,22
84,10 -1.18% 289,58 Mn 83,30 / 86,20

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 58/104 ÝlkÝlk ... 848565758596068 ... SonSon
Arama sonucu : 831 madde; 457 - 464 arasý.

Konu: MPARK - Medical Park Saðlýk Hizmetleri A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by Joe Black Yazýyý Oku
    herkese selam..oncelikle merrill lynch takasta goremiyorum diyen arkadasa bilgi vereyim ; takas saklama yetkisi yabancilarda citi ve deutsche de var benim bildigim.Dolayisiyla hicbir hissenin takas dokumunde Merrill goremezsiniz..Benim bu hissede yaptigim incelemede gordugum ; 2018 subatta halka arz oldugundan bugunlere kadar gunluk islem hacmi genelde 1 milyon lot altinda gerceklesmis hep..Bana ilginc gelen ise 25 mart tarihinden beri ise 1 gun haric hergun islem hacmi 1 milyon lot uzerinde..ve 24 nisan cuma inanilmaz bir hacime ulasti ve 15 milyon lot oldu..Merrill 3 milyon lot satti ve buna ragmen hisse 13.48 kapatti..bu 3 milyon net satisi ( 40 milyon TL ) kucuk yatirimcinin karsilamasi mumkun degil..tahminim hissede bi el degistirmeler oluyor, yakinda anlariz...
    Not : Para cikisi oldu yazan arkadasa da bir notum olucak, ben muhendisim ama buna ragmen para giris cikis mevzusunu hicbir zaman anlamayacagim..zamaninda birisi kuyuya bir tas atmis ve en iyi 5 alici ile en iyi 5 saticinin lot toplamlari arasindaki farka bakarak hisseden para cikiyor veya giriyor demis..Akil var mantik var Satilan toplam lot = Alinan toplam lot..dolayisiyla bana gore bu ilk 5e bakip boyle bir yorum yapmak tamamen sacma...
    Bunla ilgili takas vs ile yoluyla spek tarafindan kyye tuzaklar kurulabilmektedir. Ama uzun vadede takip ettiginiz tanidiginiz ve derin hisselerde benim sevdigim gostergelerdendir. Genel anlamda bir anlatim, faydasi olabilir

https://youtu.be/m5cEbx18vcI

2. Sayin Wshark, videoyu izledim eksik olmayin..Yatirim karari verilirken,veya verildikten sonra dikkat edilen her turlu bilgiye,veriye,teknik,temel analize saygim sonsuz..ben sadece ilk 5 alici saticiya bakarak para girisi cikisi sonucuna varilmasini kendi acimdan cok dogru kabul etmedigimi yazdim..belki baskalari icin dogru yonlendirmeler saglayan bir veridir bilemiyorum..Bu arada gecenlerde youtube da izledigim bir video ise tum bildiklerimi sorgulatti bana..Merak edenler icin "borsa maymun deneyi" yazarak bulabilirler..Ne kadar bilgiye analize dayali islem yaparsak yapalim, gunun sonunda maymunlarin tesadufen sectikleri kagitlarla ayni getirilerin cikmasi cok agrima gitti :-))

3.  Alýntý Originally Posted by remy Yazýyý Oku
    Bilgiler için teþekkürler.. peki merill elinde ne kadar lot var bunu göremez bilemezsek, varsayalým önümüzdeki 4 günlük süreçte 10m lot daha satar ve hisse buna karþýlýk bulamaz ise düþüþ kaçýnýlmaz olmaz mý.. (varsayým)
    Arkadaþlar satýþ KAP’da hisse satýþ açýklamasý ile baþladý, bu açýklamayý gönderen fonun yaptýðý satýþa devam etme ihtimali çok yüksek. (yüksek ihtimal dememim sebebi ise ocak ayýndada %5 altýna düþmüþ daha sonra (5 gün sonra) tekrar üzerine çýktýðýný bildirmiþ bu durum olmasa kesin diyebilirdik) 19 martta gönderdiði bildirimi dikkate alýrsak yabancý fonun elinde 10 milyon toplam lot vardý takaslara bakarsak 2 milyon gibi lot daha satýþa devam edebilir. Aþaðýda bildirimi görebilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

4. Tamamen yabancý satýþý var. 3 aylýk deðiþimde göründüðü gibi.

5.  Alýntý Originally Posted by Ahmetmutlu Yazýyý Oku
    Medicalpark fark yaratmaya devam edecektir.Güncel ve teknolojinin içinde kalarak kurumsal kimliðini ortaya koyacaktýr.Sahibinin kim olduðu belli olmayan Lokman Hekim gibi tavan tavan gidip taban taban düþen hisseler ile kýyaslamak doðru olmaz.

Türk Nippon Sigorta, Medical Park iþ birliðiyle yaklaþýk 3 yýl önce hayata geçirdiði; mevcut hastalýklarýn dahil olduðu, 80 yaþýna kadar sigortalanabilme fýrsatý saðlayan ‘’Saðlýðýnýz Bizde’’ tamamlayýcý saðlýk sigortasý (TSS) ürününü geliþtirmeyi sürdürüyor. Þirket, koronavirüs salgýný nedeniyle, tüm sigortalýlarýna sosyal fayda saðlamak amacýyla hem mevcut ‘’Saðlýðýnýz Bizde’’ ürünü kullanýcýlarýna hem de bu ürünü satýn almak isteyenlere Covid-19 teminatýnýn poliçeye dahil edildiðinin müjdesini verdi. Üründe hayata geçirilen bir diðer yenilik ise; Saðlýðýnýz Bizde kullanýcýlarýnýn Medical Park’ýn pek çok branþtan hekimine, evden çýkmaya gerek olmadan görüntülü görüþmeler ile saðlýklarýna iliþkin danýþmanlýk alabilmesi oldu. Bu ayrýcalýk sayesinde baþta kronik hastalýklarla mücadele edenler, 65 yaþ ve üzerindeki kiþiler olmak üzere saðlýkla ilgili ihtiyaçlarý olan herkes, evlerinden çýkmadan, kendi yaþam alanlarýnda hekimlere akýllý telefonlarý ile yapabilecekleri görüntülü görüþmelerle ulaþabilecek; saðlýk durumlarýyla ilgili soru iþaretlerini ortadan kaldýrabilecek.

HASTANE SEÇÝMÝNE OLANAK SAÐLAYACAK

Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, zor dönemlerde sigortalýlarýnýn yanýnda olduklarýný gösteren ve bir sosyal fayda olarak nitelendirilebilecek bu deðiþikliðin, küresel anlamda tüm dünyayý etkisi altýna almýþ salgýnla ilgili sigortalýlarý bir nebze de olsa rahatlatacaðýný ve riskin oluþmasý halinde, sigortalýnýn hastane seçimi yapabilmesine olanak saðlayacaðýný ifade etti. Pamukçu, "Dünya ve Türkiye, koronavirüs salgýný nedeniyle zor günlerden geçiyor. Bu dönemi, hep birlikte bir dayanýþma içerisinde, iletiþim kanallarýmýzý her daim aktif tutarak, saðlýk anlamýnda en az hasarla atlatacaðýmýza inanýyorum. Bu dayanýþmanýn güzel bir örneði olarak Covid-19 teminatlý Saðlýðýnýz Bizde TSS ürünümüzün, mevcut faydasý dýþýnda tüm satýþ kanallarýmýz ve sigortalýlarýmýz tarafýnda gerçekten ihtiyaca uygun bir ürün haline geldiðini düþünüyorum’’ dedi.

ONLÝNE DOKTOR HÝZMETÝ DE VAR

Saðlýðýnýz Bizde ürünündeki tek deðiþikliðin Covid-19’un teminat altýna alýnmasý olmadýðýný dile getiren Pamukçu þunlarý söyledi; ‘’Ürünümüze dahil edilen Covid-19 teminatý kadar, sigortalýlarýmýzýn sigorta süresi boyunca maksimum 5 defa olmak üzere telefonla görüntülü uzman doktor görüþmesi yapabilecek olmalarý da bu dönemde sektör için gerçekten önemli bir adým. Uzman görüþü teminatýna ek olarak, tahlillerini evde yaptýrmasý gereken hastalarýmýza bu ürünle birlikte evde tahlil yaptýrma imkâný sunuyor ve yapýlacak tahlilin yüzde 50’sini bu poliçe kapsamýnda karþýlýyoruz. Tüm bu saydýðýmýz iyileþtirmelerin yanýnda, 80 yaþa kadar sigortalanma hakký verilen bu ürünümüzün yaþ limitini de önümüzdeki üç ay için 85 yaþa kadar çýkartmýþ bulunuyoruz. Bu üründe mevcut hastalýklarýn da kapsam dahilinde olduðunu ayrýca hatýrlatmak isterim’’ diyerek sözlerini tamamladý.
     Alýntý Originally Posted by Ahmetmutlu Yazýyý Oku

ANKARA (AA) - ENES DURAN - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgýný nedeniyle hastanelere gitmekten çekinen vatandaþlar için stratejiler geliþtiren saðlýk sektörü, görüntülü muayene dönemine geçti.
    Kovid-19 vakalarýnýn her geçen gün artmasý, hayatýn birçok alanýnda olduðu gibi saðlýk sektöründe de yenilikçi çözümlere kapý araladý.
    Lokman Hekim Saðlýk Grubu Ýþ Geliþtirme ve Proje Direktörü Dr. Ali Yakut, AA muhabirine yaptýðý deðerlendirmede, zorunlu haller dýþýnda hastanelere gidilmesinin önüne geçmek için görüntülü saðlýk danýþmanlýðý hizmetinin yaygýnlaþtýðýný söyledi.
    Kovid-19 nedeniyle 20 yaþ altý ve 65 yaþ üstü vatandaþlarýn sokaða çýkýþlarýnýn sýnýrlandýrýldýðýný hatýrlatan Yakut, evden çýkmasý ve hastaneye gitmesi istenmeyen ancak doktor desteðine ihtiyaç duyan hastalarýn görüntülü saðlýk hizmetinden yararlanmaya baþladýðýný anlattý. Yakut, söz konusu uygulamadan, büyükþehirler arasýnda seyahat kýsýtlamasýna takýlan uzak mesafedeki hastalarýn da yararlanabildiðine dikkati çekti.
    Yakut, Lokman Hekim Saðlýk Grubunun heryerdesaglik.com platformu üzerinden bu hizmeti sunduðunu belirterek, diyetisyen ve psikolog hizmetleri baþta olmak üzere birçok alanda görüntülü muayene yapýldýðýný kaydetti. Yakut, bu dönemde görüntülü muayenelerin yaný sýra evde bakým hizmetlerine olan talebin de arttýðýný vurguladý.
    - Doktor ile hastasý görüntülü konuþuyor
    Doktor ve hastasýný hastane ortamýndan uzak, evlerinde bir araya getiren görüntülü muayene hizmetinin detaylarýna iliþkin bilgi veren Yakut, “Görüntülü muayene randevusu dijital ortamda tek tuþta oluþturulabiliyor. Doktor ve hastanýn uygun olduðu bir anda görüntülü muayene gerçekleþiyor. Hekim, görüþme öncesinde hastanýn tüm verilerine kendi sistemi üzerinden eriþebiliyor.” dedi.
    Ali Yakut, hasta ve doktor arasýndaki iletiþimin görüntülü görüþme sonrasýnda da devam ettiðini belirterek, ihtiyaç halinde mesajlaþarak da hastanýn kafasýndaki sorularý hekime iletebildiðini sözlerine ekledi.

https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaber...-donemi/656869

Gazete haberlerinde tarikatçýlarýn olduðu ifade edilen diðer hastane hissesi iþ yapýþ þeklimizi takip edip kopyalamaya devam ediyor.Net bir sahibinin bile olmamasýna raðmen yýllýk getirisinin bizden daha iyi olmasýna anlam veremiyorum. Medicalpark gibi bir dev bunlarý satýn alamaz mý acaba? Sonuçta 3-5 hastanesi olan küçük bir yapýdalar.

https://www.youtube.com/watch?v=mzjyLex40ko

10:14 de Medicalpark analizinde görüldüðü gibi 9 analist al tavsiyesinde bulunuyorken neden primlenmiyor hisse anlamak zor gerçekten.Ne marka deðeri ne kalite olarak yanýmýza yaklaþamayacak diðer hastane þirketinin ne özelliði var da daha çok yýllýk getiriye sahip olabiliyor anlam veremiyorum.

6.  Alýntý Originally Posted by Joe Black Yazýyý Oku
    Sayin Wshark, videoyu izledim eksik olmayin..Yatirim karari verilirken,veya verildikten sonra dikkat edilen her turlu bilgiye,veriye,teknik,temel analize saygim sonsuz..ben sadece ilk 5 alici saticiya bakarak para girisi cikisi sonucuna varilmasini kendi acimdan cok dogru kabul etmedigimi yazdim..belki baskalari icin dogru yonlendirmeler saglayan bir veridir bilemiyorum..Bu arada gecenlerde youtube da izledigim bir video ise tum bildiklerimi sorgulatti bana..Merak edenler icin "borsa maymun deneyi" yazarak bulabilirler..Ne kadar bilgiye analize dayali islem yaparsak yapalim, gunun sonunda maymunlarin tesadufen sectikleri kagitlarla ayni getirilerin cikmasi cok agrima gitti :-))
    Sana katiliyorum dostum. Bir isten insan nekdr anlarsa ya da anladigini sanarsa bazen mlsf okdr isin icinde kayboluyor. At gozlugu misali

Yurtdisinda calisirken calistigim bir sirkette ilk basta hic anlamadigim ama sonra cok begendigim bir uygulama vardi. 3 yilda bir sirket direktorlerinin gorevlerini degistirirlerdi. Finans direktorunu pazarlama direktoru, pazarlamaciyi uretim direktoru vs vs yaparlardi

Her yatirimcinin kendine ozgu takip ettigi ve yatirim kararlarini aldigi bazi gostergeler vardir. Herkese saygim sonsuz. Sizinde belirttiginiz gibi, KY olarak ortalikta nerdeyse hicbir yabanci kalmamisken, bu yerli speklere karsi hirsimiza yenilmeyip, paramizi kaptirmayalim yeter. Dikkatli olma zamani

7.  Alýntý Originally Posted by Ahmetmutlu Yazýyý Oku

Corona ile ile dünyaya bakýþ açýsý deðiþecektir.Saðlýk sektörü savunma ve teknoloji sektörürün önün geçecektir.Saðlýk olmadan hiçbir sektörün önemimin kalmadýðýný gördük.Medical Parkýnda yapay zeka için giriþimleri oldu ve gündemi yakýndan takip ediyorlar..Dünya uzaktan tedavi dönemine girecek ve hastaneler farlý bir boyuta taþýnacak.
    Kendimi alkýþlayayým bari

Sayfa 58/104 ÝlkÝlk ... 848565758596068 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •