-
Hissedeyim bilanço bekliyorum enerji sektöründe çalıştığım için durumu yanlış yorumlayan arkadaşları aydınlatmak istedim
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
stron
Arkadaşlar bu hisse halka arz edildiğinde yüksek iskontolu yabancıya hisse verildi ve 6 ay satış yapmamaları şartı vardı diye biliyorum. Yabancı hisseyi aldığında dolar 3,50 TL civarındaydı verilen temettüyüde sayarsak adamlar zararda satıp çıkmak istiyor olabilirler hisse likit olmadığından yavaş yavaş malı veriyor olabilirler. YTD.
...
Hissenin arz fiyatı 6.25 ve 25 kuruş temettü verdi...
Dolar o ara 3.8o civarında idi...
Ayrıca o zamandan bu zamana dolar olaraktan baktığımızda bir çok hisse çok geride kalır...o zaman yabancının büsbütün cikmasi gerekirdi bissttten ...
-

Originally Posted by
tedaş
Hissedeyim bilanço bekliyorum enerji sektöründe çalıştığım için durumu yanlış yorumlayan arkadaşları aydınlatmak istedim
MI 6 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne zaman yayınlanır hocam bilanço. Hisse arzindan sonra 7 TL den almaya başladım her düşüşte aldım. Tek guvencem kısa zaman sonra üretim santrallerini de halka arz etmek istemeleri nedeniyle enjsa da yolmazlar bizi diye düşündüm. Ama ne tüy kaldı ne kıl.
-
-
143 M TL ceza yedi ENJSA iştirakleri, hay ben senin...
-

Originally Posted by
eraybey
143 M TL ceza yedi ENJSA iştirakleri, hay ben senin...
Düzelirrr. Sıkıntı çıkmaz
Videoyu izleyin.
https://videonuz.ensonhaber.com/izle...ledigini-yapar
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
#paraseninkararsenin
-

Originally Posted by
itici
Ne zaman yayınlanır hocam bilanço. Hisse arzindan sonra 7 TL den almaya başladım her düşüşte aldım. Tek guvencem kısa zaman sonra üretim santrallerini de halka arz etmek istemeleri nedeniyle enjsa da yolmazlar bizi diye düşündüm. Ama ne tüy kaldı ne kıl.
bilanço ayın 14 dünde gelecek
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri