-
Çok zor hisse. Kısa vadeli kesinlikle alınmaz. Alınacak ve kesinlikle izlenmeyecek.
-
Bu şirket benim bildiğim kadarıyla ödediğimiz elektrik faturalarindan yüzde alarak para kazanıyor. Ben ilk defa arz olup fiyat düştükten sonra yaklaşık 5.50 TL lerden falan almıştım o zaman yaklasik 65 70 TL elektrik faturam vardı şimdi 200 un üstünde faturam var. Bizim faturalar arttıkça şirketin gelirleri artacak özetle.. diyeceğim o ki geliri dövize dayalı , dönemsel değil, pandemiden krizden kismen etkilenen , mis gibi şirket benim gözümde....
-

Originally Posted by
yak
Çok zor hisse. Kısa vadeli kesinlikle alınmaz. Alınacak ve kesinlikle izlenmeyecek.
Bilgilendirme için teşekkürler
-
ak yatırım kendisi satıyor bu kadar şer...............................
-
Bu derece ağır niye girdiler kağıda anlamadım, ne kağıtlar ne primli bı bu mu çok çıktı yani, 9,88-9,80 den eklemeler yaptım gerisi kısmet
-
Temettü beklenmeli.
Mart sonu verir nasıl olsa en az 70/80 Kr.
Al sana faiz kadar kar. Hedef 13/15 arasıdır. İzlememek de fayda var gibi.
Hızlı hareketler başladı
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
cumba kuka
Temettü beklenmeli.
Mart sonu verir nasıl olsa en az 70/80 Kr.
Al sana faiz kadar kar. Hedef 13/15 arasıdır. İzlememek de fayda var gibi.
Hızlı hareketler başladı
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu fiyattan alana 0.80 kuruş temetü verse bile %10 bile etmiyor nasıl faiz kadar kazanç oluyor anlayamadım.
-

Originally Posted by
fLameng
Bu fiyattan alana 0.80 kuruş temetü verse bile %10 bile etmiyor nasıl faiz kadar kazanç oluyor anlayamadım.
Temettüsü yüzde 10 a denk gelecek kaç hisse kaldı ki zaten bu coskuda temettü verimi diye bir şey kalmadı en güzel temettü beklentisi/şu anki hisse fiyati sıralamasında ilk 5 e girer bu hisse
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri