-
2020 de 12 aylık 9.ayliktan düşük gelmişti .
2021 de de aynı durum olabilirmi.
Bilançolarla ilgili bı arkadaş bilgi verirse sevinirim
-
Geçen yıl burda sadece 5 yılda bir odenen bir giderden dolayı 12 aylikta 9 aylıktan düşük kar geldigi konuşulmuştu.. Bu nedenle bu yıl 12 aylikta 2 milyar civarı kar bekleniyor.. 2022 yılında bu rakamın 3 milyardan aşağı olmayacağını umut ediyorum hayaller Paris beklenti Tiflis olmazsa
-

Originally Posted by
Carrah
Geçen yıl burda sadece 5 yılda bir odenen bir giderden dolayı 12 aylikta 9 aylıktan düşük kar geldigi konuşulmuştu.. Bu nedenle bu yıl 12 aylikta 2 milyar civarı kar bekleniyor.. 2022 yılında bu rakamın 3 milyardan aşağı olmayacağını umut ediyorum hayaller Paris beklenti Tiflis olmazsa
Şirketin 2 milyarlık beklentisi dolar uçuşa geçmeden ve enflasyon patlamadan önceydi. Ben son çeyrekte çok yüksek bir kar bekliyorum.
http://imgserveri.com/54165B4951BD4D...%2012_2021.pdf
-
İnşallah sayın meteor karlar patlasın, hisse fiyatına yansisin.. ben hemen her zaman taşıdım,şimdi de full portföy taşıyorum 12.60 maliyetli. beklentim büyük kendi adıma ama burası borsa belli olmaz tabii..
-
Bu ara gerek ABD faizleri gerek 19 ocaktaki Avrupa konseyi kararlari ve Turkiyenin yapacaklari belirsizligini koruyor .Bunlar olmasa daha net bir hareket olurdu...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
meteor78
Oyak yatırım, şirketin beklentisine paralel 2 milyar TL diyor. Ünlü de açıkladı ama onun dosyasında hatalı bilgiler var galiba.
https://news-files.foreks.com/attach...5668_rapor.pdf
-
Arkadaşlar selam, ENJSA için 2022 yılında ödenecek olan temettü tahmini olan var mı hisse başı ?
-

Originally Posted by
macaron
Arkadaşlar selam, ENJSA için 2022 yılında ödenecek olan temettü tahmini olan var mı hisse başı ?
Yukarıda paylaştığım dosyada var.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri