Þansýma si..yim...bu kadar net...ya bir kerede deðiþik olsun.
Þansýma si..yim...bu kadar net...ya bir kerede deðiþik olsun.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Bunu gören ne düþünür
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kardeþ günün takasýný paylaþabilirmisin teþekkürler
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP: PEKGY [ ] PEKER GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ. Birleþme Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/734352
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...68707ab166763d
Birleþme Ýþlemlerine Ýliþkin BildirimÖzet Bilgi Peker GYO AÞ'nin %100 sahibi olduðu Peker Proje Geliþtirme ve Danýþmanlýk Hizm. A.Þ. ile birleþmesi Hk.
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 21.01.2019
Birleþme Yöntemi Devralma Þeklinde Birleþme
Birleþmeye Esas Finansal Tablo Tarihi 30.09.2018
Para Birimi TRY
Devralýnan Þirket Borsa'da Ýþlem Gören/Borsa'da Ýþlem Görmeyen Pay Deðiþim Oraný Ortaklarýna Verilecek Pay Grubu Ortaklarýna Verilecek Paylarýn Nevi
Peker Proje Geliþtirme ve Danýþmanlýk Hizmetleri A.Þ. Borsa'da Ýþlem Görmeyen
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye Birleþme Nedeniyle Artýrýlacak Sermaye Tutarý (TL) Azaltýlacak Sermaye Tutarý (TL) Ulaþýlacak Sermaye Birleþme Nedeniyle Verilecek Menkul Kýymet ISIN Bilgileri
A Grubu, Ýþlem Görmüyor, TREPEGY00014 2.436.666,667 2.436.666,667
B Grubu, PEKGY, TREPEGY00022 70.663.333,333 70.663.333,333
Mevcut Sermaye Birleþme Nedeniyle Artýrýlacak Sermaye Tutarý (TL) Azaltýlacak Sermaye Tutarý (TL) Ulaþýlacak Sermaye
TOPLAM
Ek Açýklamalar
Þirketimiz Yönetim Kurulu þirket merkezinde toplanarak;
1. 5520 sayýlý Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19 ve 20. maddeleri, 6102 sayýlý Türk Ticaret Kanunu'nun (TTK) ilgili hükümleri ve SPK'nýn II-23.2 sayýlý Birleþme ve Bölünme Tebliði (Teblið) çerçevesinde, Peker Proje Geliþtirme ve Danýþmanlýk Hizmetleri A.Þ.'nin (Peker Proje) sahip olduðu tüm varlýk ve yükümlülüklerin bir bütün halinde kayýtlý deðerleri üzerinden devralýnarak tasfiyesiz infisahý suretiyle, Þirketimizin Peker Proje Geliþtirme ve Danýþmanlýk Hizmetleri A.Þ. ile birleþmesine,
2. Birleþme iþleminde 30.09.2018 tarihli finansal tablolarýn esas alýnmasýna,
3. Peker Proje'nin sermayesinin temsil eden paylarýn ve oy haklarýnýn tamamýnýn halihazýrda Þirketimize ait olmasý ve Þirketimizin sermayesinde bir deðiþiklik meydana gelmeyecek olmasý nedeniyle, Türk Ticaret Kanunu'nun 155 ve 156. maddeleri ile Teblið'in 13. maddesi kapsamýnda;
- Birleþme iþleminin kolaylaþtýrýlmýþ þekilde yapýlmasýna,
- Baðýmsýz denetim raporu, uzman kuruluþ raporu ve birleþmeye iliþkin Yönetim Kurulu raporu hazýrlanmamasýna,
- TTK'nýn 149. maddesinde düzenlenen inceleme hakkýnýn tanýnmamasýna,
- Birleþme sözleþmesinin Þirketimiz genel kurulunun onayýna sunulmamasýna ve
- SPK'nýn II-23.1 sayýlý Önemli Nitelikteki Ýþlemlere Ýliþkin Ortak Esaslar ve Ayrýlma Hakký Tebliði'nin 12. maddesinin birinci fýkrasýnýn (e) bendi uyarýnca ayrýlma hakký doðmadýðýndan birleþme iþleminde ayrýlma hakký kullandýrýlmamasýna,
4. 5520 sayýlý Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 20. maddesinin 1. fýkrasýnýn (b) bendi uyarýnca, Þirketimizin Peker Proje'nin tahakkuk etmiþ ve edecek vergi borçlarýný ödeyeceðinin ve diðer ödevlerini yerine getireceðinin, birleþme sebebiyle verilecek olan kurumlar vergisi beyannamesine eklenecek bir taahhütname ile taahhüt edilmesine,
5. Yukarýda sayýlan iþlemler ile ilgili olarak hazýrlanan 21.01.2019 tarihli Birleþme Sözleþmesi'nin kabul edilmesine,
6. Yukarýda sayýlan iþlemler için Sermaye Piyasasý Kurulu'ndan ve ilgili diðer kurumlardan izin alýnmasýna,
oy birliði ile karar vermiþtir.
Birleþmeye Ýliþkin Dökümanlar
EK: 1 Birleþme Sözleþmesi.pdf - Birleþme Sözleþmesi
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Yani bugunku gibi milleti doker mi
bizden bu kadar !! Allah bereket versin [emoji4]
Asla yatýrým tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
hissenin piyasa deðeri 240 milyon . 9 aylýk kar 70 milyon. çok ucuz ancak spekülatif hareket etmiþ. almayý düþünüyorum ancak 3.80 üzeri kapanýþ yapmadan yükseliþ teyit etmez.
SÜREKLÝ GEDÝK ( PATRON ) SATARKEN ALMAK PEK MANTIKLI DEÐÝL AMA NERDEN BAKARSAN BAK HÝSSE UCUZ.
ÝZLEMEYE ALDIM ANCAK ALIM ÝÇÝN YÜKSELÝÞÝN KALICI OLMASINI BEKLÝYECEÐÝM HERHALDE.
hissede kimseler yok herhalde yazan çizen de yok. hayýrlýsý bakalým. 3.80 kýrarsa hedefim 7 - 7.5 arasý ...
Benim baþýma da 3 kere geldi.Alýyorun düþüyor, satýnca dakika geçmeden 15,20 kademe yukarý gitti, pes ettim.3.65 maliyetli hisseye 2,75 den çýkmýþtým.xaten ayný gün 3,10 mu ne oldu, sonrada 3,60 lar. 5 bin zarar yazdým.bunun zararýný ozgyo dan çýkarayým deyip 1.21 den almýþtým.o da 70 kuruþlara indi,al bir 5 bin daha zarar...nereye el atsam kurutuyorum.
Yer Ýmleri