trend mi peker mi tabiki peker gedik var en az %40 kâr al olur trend de gider ama peker
trend mi peker mi tabiki peker gedik var en az %40 kâr al olur trend de gider ama peker
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
batýk abi klgyo bedava deðil hatta uzak durmak gerek orada günlükte ters flama var dedim endexe 10K puan yükseldi ama tahta gitmiyor vs vs orada bana saldýrdýlar ne oldu ben klgyo için düþüþ bekliyorum galip orada operasyonu bitirdi orasý artýk bir enkaz zaten klgyo 1 tl den 5 tl üstü yaptý 5 tl üstü alanda suç kabahat var ama anlatamýyorum peker ve trend bir þeyler yapar ama kâr almayý bilmek gerek abim/hemþehrim
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Genelde olan þudur. Olmayan talebi varmýþ gibi gösterirler. Yani kendi kurumlarýndan talep girerler 2 kat talep olduysa 10 kat talep varmýþ gibi görünür.
Daha sonra hisse iþleme açýlýr ve 2 -3 tavan çeker. Sonra gerçek halka arz baþlar ve halka arz baþarý ile tamamlanmýþ olur.
Son donemde ki orta ölçekli halka arzlarda ( safkar ve tlman da) böyle olmuþtur.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sorduk bilgisine birikimine inandýklarýmýza onlar gerek yok maceraya dediler almadýk.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trend için ne dediler ...
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Adam bir bucuk ay sonra bin lota 110 tl garanti veriyor en kötüsü macera olan ne 5.61 in üstü ekstra kar
Yer Ýmleri