Arkadaþlar, Biliyorum pek cvp veren olmayacak anck ben yine de sorayým;
Bu þirketin %75 i halka açýk, ancak bildiðim kadarý ile hiç bir hissedar yönetimde söz sahibi deðil, adam %25 hisseyle %75 ün sahip olduðu þirketi afedersinz mikinin keyfine yönetiyor.
Bunun hiç bir hukusal karþýlýðý yokmu?
Var mý yok mu paþalar þirketi yüzde 100 açma derdinde galiba
Eskiden öyle idý.. simdýlerde kýrtasiyeci olduk Adel kalemcilýk ýle.
Ekým ayý basýnda gayrimenkul yatýrým ortaklýklarý teblýgý degýstý ve ardýndan garýmenkullerde ýlk buyuk sermaye artýsi kým yapacak dýye merak edýyordum.
Peker yapmýs..
Degýsen gyo teblýgý ýle zaten kanal ýstanbuldan tutunda aya gýdecek projeyý býle gayrimenkul yatýrým ortaklýklarý uzerýnden yapmamak aptallýk.
Yený teblýg ýle daha once yapamadýklarý býr cok seyý yapabýlýr hale gelmýsler...
Ben ýngýluz alman vs yabancý yatýrýmcý olsam buyuk projelerý gyolar uzerýnden yapardým..
Vergý yok... tesvýkler cabasý
Peker kanal ýstanbulu mu yapar aya adammý gonderýr býlemem .
Ama buyuk ýslere kalkýsacagý belli.
Gyo olarak bu sýrketý tanýmam ama peker holdýng ýnsaat ýslerýnde oncu olup cýlgýn seylerý hep yaptý zamanýnda..
Elýmde peker gyo yok..
Sadece teblýg ve sonrasýndaký buyuk sermaye artýsý dýkkatýmý cektýgý ýcýn yazdým.
Sýzlere bol kazanclar dýlerým.
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Sermaye olarak gyo çoðu 1milyarýn üstünde klgyo ýhlgyo gibi peker çok ta Bi özelliði olmýcak çünkü yaptýklarý ortada aylardýr süründürüyor böle ticaret olmaz olsa da olmaz patron yanlýþ kiþileri örnek almýþ þirkete güven kalmadý hiçbir zamn Bi sasa egeen gibi olamýyacak yeni kanlý delikanlý yý para bozmuþ nokta
Kesinikle katýlýyorum..Para hýrsý hakkaniyeti bozmuþ..Süründürme peþindeler..hem þirketin tanýtýmý kötü oluyor hem kendilerinin hem þirket düþük fiyatla iþlem gördüðü için uzun süredir zararda olanlar var..8 ay önceki fiyattaki yazýkkk..Güven kalmadý..eðer bedelli öncesi yükseliþ olmazsa bedelliye kendileri girer..sonrasýnda biz tabiki..zarar varken býrakmam þahsen...y.t.d..
Elinde hisse varsa seve seve o bedelliye gireceksin, aksi halde varolan zararýn 8 e katlar. Ha rüçhan açýlýþta %800 yukarýda açýlýr r leri satar katýlmazsýn ayrý, ama normal þartlarda elinde hisse olupta bedelliye katýlmayan adam zararý katlar.
Ayrýca kaðýt bugün yerlerde sürünür ama 6 ay sonra 5 katlamýþ olduðunda hasana kurban kesenler bile olur. FÝyat hareketleri gelip geçicidir.
Bana sorarsan içimden bir his,hassan bedelsiz ile voleyi vurdu, üzerine 4 katý bedelli ilede üzerine kaymak serip kaçacak)
Adam zaten almanya vatandaþý
Yer Ýmleri