Yazýk kap atýp reklam yapýp mal kitlemek basit patron iþi niye sasa nýn patronu bunu yapmýyor arada kalite farký var demekki
Yazýk kap atýp reklam yapýp mal kitlemek basit patron iþi niye sasa nýn patronu bunu yapmýyor arada kalite farký var demekki
Bu hisse ile Sasa kýyaslamasý :-))
Borsada at hýrsýzý çok hocam þansýmýza ilk defa denk geldim. Çýktýktan sonra bir daha tövbe bogulacaksanda büyük suda boðulmak lazým Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eylülde bedelsiz haberi geldiðinde yeni fiyatla 2.80 lerden çýkýþ yapmýþ..eski fiyatia 15.30 görmüþ..bedelsiz sonrasý 4 civarýna denk geliyor..endeks 1200 altýydý sanýrsm..þimdi endeks 1500 lü seviyeler karý 90 milyon 9 aylýkta...bedelli haberi oldu ve hisse yeni fiyatýyla 2.32 lerde.hesap edin farký..yaww 15.30lara bizmi çýkar dedik ya da kazandýk..düþürmeye geldimi bedelsiz öncesi fiyatýn bile %25 aþaðýlarda..yazýkk yaww bu insanýmýza yapýlmaz ki...manipilasyonun kralý yapýlmýþþþ...açýklama bekliyoruzzz...ALLAH ÝÞLERÝNÝ BOZDU endeks 1500 geldi ama fazla düþüremediler ve açýklamada yapamýyorlar..çünkü mantýklý cevaplarý yokk..kaçýyorlar resmennn...y.t.d...
7 temmuzda yeni fiyatýyla 2.80 lerdeymiþ toplantý kararý alýndýðýnda..10 temmuzda baþvurusu var..hisse 11 temmuzda 3 uzerine atmýþ..4.42 leri görmüþ...eski fiyatta 15 civarý söylenmekte...vel hasýl durum ortada ..bakalým daha ne kadar bu ayýplarý sürecek...onlarýn dünyasý battýysa bilemem ama üklemizde endeks 1500 gördü ve bedelsiz öncesi alan veya çýkýþ oncesi alan bile zararda..bu da bir baþarý olsa gerek ama manipilasyonda....y.t.d..
Masa sandalye merko gidanin yuzde bin bedellisini onaylayan spk bunun 1 mikyar tl lik gayrimenkulu varken onaylar heralde yillik kari en az 100 milyon gelecek ama her seyden onemlisi artik jokeriniz burda bedelliden sonra kasaya 800 mikyon girecek piyasanin en konusulan kagidi olacak cok yakinda yaslanin arkaniza
SM-A207F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Camlicaya bir insaata baslasin kimse tutamaz ama bence asil hikaye peker hokding halka arzi bu kagidi 10 tl tasir joker nedediyse cikar gizli takipcilerim gec kalmayin erkenden alin
SM-A207F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayýn joker tahmini bölünme hangi fiyat olur sizce..ben 3 üzeri olur diye düþünüyorum....aslýnda bu kadar bedelli çoðu kaðýdý 2 ya da 3 katýna taþýyor en az..bunun karý fazlasýyla var güzel projeleri var....2 katý olsa 5 yapar ama çok baskýý var kaðýtta..ne dersiniz..??
Patron dunya kadar mali speklere teslim etdi fiyati 10 tl olsunda piyasaya onlar gecirsinler diye hepsi numara uluundada patron mal satmisti 10 tl den simdi fiyati belli artik piyasa bu numaralari yemez valla 10 milyon lot alirim yarin gozlerine isik tutulmus tavsan gibi kalirlar insanlarin irzina gectikleri yeter artik ben bu oyunu bozarim yok bozamazsamda genel kurulda birilerini bulurum.SM-A207F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri