Bedelli onayý çok geç kaldý!
Onaylasanda, red de gelse bir atak yapar diye düþünüyorum!
Ýzahanamenin tekrar güncellenmesi bana zaman kazanma gibi geldi. 1-2 ay daha sürercek gibi bedelli kararýnýn alýnmasý.tahtada sürekli sað cep sol cep yapýlýyor. Teknik olarak 1.75-1.80 aralýðý dip olarak gözüküyor. Teknik olarak herkesin bi düþen kama takibi var ama þahsen ben bu kurnaz tahtacýnýn haftalýk logaritmik grafiðe göre hareket ettiðini düþünüyorum. Gelelim bedelli muhabbetine... Hasan Peker bu hiss den para kazanmadan bedelliyi onaylatmaz.malum parayý seven bir patron. Ben eminim ki sadece bedelliyle gelen parayla yetinmeyecektir. Ay sonuna kadar kkanal dibinden kalkarsa eðer hisse kanal tepesi 5.80-6 TL bandýna kadar düþe kalka gider. Kanal zirvesi kýrýlýrsa eðer asýl show o zaman baþlar. Bedelli yaptýktan sonraki sermayesi 1.25 milyar TL olacak þirketin. Þuanki piyasa deðeri komik. Bedelli fursayasýnda genel olarak yaþanan durum þöyle; bedelliden sonraki sermayenin en az 2 katý piyasa deðerine git sonra geri gelip içinde ky býrak ve zorla bedelliye katýlsýnlar. Yani basit olarak en az 2.5 milyarlýk piyasa deðerini göstermeleri lazým. Yukarda bahsettiðim gibi hisseden de para kazanacaklar. Bu durum diðer bedelsizlerin hepsinde yaþandý. Burada ki ince nüans piyasa deðeri ve bedelliden sonraki sermayesinin ne kadar olacaðý iliþkisi. Aranýzda herhangi bir bedelliye katýlacak olan olursa buna dikkat etsin yoksa üzülür. Bazý hisselerin zaten piyasa deðeri çok yüksek oluyor ve bedelli açýklayýnca uçurumdan aþþaðý geliyorlar.peker de bu durum söz konusu deðil lakin tahtýcý abimiz fazla sert ve inatçý birisi. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Grafik de atacaðým. Saygýlar.
pek.jpg takip ettiðim ve grafik bu þekilde. dip çalýþmasý sonrasý yükseliþin baþyacaðýný düþünüyorum. benim için stop noktasý alt trend desteðidir. yatýrým tavsiyesi deðildir.
1 milyar TL bedelli onaylanmýþ
Bedelliyi hangi fiyattan gerçekleþtirmesi beklenir sizce.
Ben açýkçasý bedelli için fiyatýn henüz hazý olmadýðýný düþünüyordum. Bedelli onaylandý,þimdi þirketten gelecek kap ile bedelli tarihi belli olacak. Fiyat hesabý yapmak için daha erken. Tarihler belli olsun rühçan tahtasý açýlsýn öyle bakalým.kafamda 2 senaryo var. Kötüsünü düþünmek istemiyorum. Ýyisini anlatayým. Patron kap ý geciktirip hisseyi yukarýya sürer diye umuyorum. Yeni alacak olanlar lütfen çok heveslenmeyin bu hissenin tahtacýsý ve patronu çok kurnaz. Zarar etme olasýlýðýnýz yüksek. Bedelli illa bilmem þu fiyattan olmalý diye bir kural yok kardeþim. Ýsterse 1 liraya düþürür hisseyi.bedellisine katýlmak akýl kârý mý? Bence deðil. 2 lira olan hisseye 4 lira ver diyorlar.izleyip görelim yarýn ola hayrola.
Yer Ýmleri