Size katlyorum . davranlarmda hatta ailecek olduka devrimci kararlar aldk . sadece uak deil Sinema salonu Kapal ve Klimal tm mekanlar artk ilgi alanmza girmedii gibi . Al veriimizi de internetten yapmaya baladk . Seyahat tatil eklimiz de kadastrofik deiim oldu . Her sene yazlmz kullanmayp kiraya veriyor seyahat ediyorduk .
Artk Yazlmza gitmeye ve Kiralama olayn bitirmeye karar verdik . Kiralk hir bir ey kullanmyoruz . Kiralk araba bisikler scooter yasak oldu bize . Window shopping yapardk keyif amal onu da braktk . Yry mekanlarmz bile deiti . Karavan satn almak ve tatili belki dnlebilir . ve En nemlisi A gelitirilecene olan inancm yok .Gerekten bu doru olsa idi 7-8 sene nce yaanan bir pandemi SARS ve MERS in asn grr ve kullanyor olurdu dnya ,oysa o da yok hala gelitiriliyor deniyor.
Artk yalan dolandan skldm ve haber kanallarnda konuan maal bilim adamlar ile siyasetilerden ok bamsz bilim adamlarn dinlemeye alyorum ksaca haberi NET ten alyorum. Ekonomi kapand bence almas diye bir ey yok . Pandeminin ba na gre 50% ticaret decek . in deki retim dnya nn ilgisinden kacak . Devletler gmrk duvarlar ile kendilerini koruyacak . Ben ktmserim galiba .Yalan syleyenlerin dava edildii tazminata mahkum edildii ekonomiler daha ok gven telkin ediyor.
SADECE Adalet hak hukuk doruluk gven ve huzur hissedilen yerler de ticaret daha ok artacak .
e-ticaret de bu gvenli blgelerde ok ama ok ykselecek . Adalet konusunda ileri lkeler birlikte hareket ederek daha gl hale gelecekler . Gelecek birlikte hareket eden demokratik ve adil ekonomilerin olacak . ABD Italya gibi yobaz dindar lkeler ile Sudan Afganistan gibi fakir yerlerde ok can kayplar olacak ve bu pandemi defalarca kyafet deitirip gelecek .

Originally Posted by
Egeli
Katlyorum. Ama ufak bir sorun var. Tketim davran deiirse, ekonomiyi kapatmasanz bile kapatm kadar zarar grrsnz. Tatil planm iptal ettim. 2021€™e kadar uaa binmeyi planlamyorum, le ve akam yemeini darda yemeyi dnmyorum. Bu davran, ben koronay atlatsaya, a bulunasya, tedavi gelitirilesiye veya ben coronadan lesiye kadar devam edeceim.
Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi
AL / SAT / YAT / TUT yada Turu kur tavsiyesi deildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer mleri