Þekerbank Yönetim Kurulu, yurt dýþýnda 350 milyon dolara kadar borçlanma aracý ihracýna iliþkin Genel Müdürlüðe yetki verdi
29/01/2025 06:24:00
Þekerbank Yönetim Kurulu, yurt dýþýnda 350 milyon dolara kadar borçlanma aracý ihracýna iliþkin Genel Müdürlüðe yetki verdi.
Banka'dan KAP'a yapýlan açýklamada þu bilgiler verildi:
"Bankamýz Yönetim Kurulu tarafýndan; yurtdýþýnda satýlmak üzere, ihraç tarihlerindeki piyasa koþullarýna göre belirlenecek faiz oranýna ve vadeye sahip, toplamda azami 350.000.000 USD ve/veya muadili Türk Lirasý veya yabancý para tutarýna kadar, sabit veya deðiþken faizli, çeþitli tertip veya vadelerde, bir veya birden fazla seferde tahvil veya bono (Bankalarýn Özkaynaklarýna Ýliþkin Yönetmelik'te belirtilen nitelikleri haiz ve özkaynak hesaplamasýna dahil edilecek nitelikte olanlar da dahil ancak bunlarla sýnýrlý olmamak üzere) ihraç edilmesi ve bu kapsamda ihraç yapýlabilmesi için gerekli izinlerin alýnmasý adýna Sermaye Piyasasý Kurulu, Bankacýlýk Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve diðer yetkili merciler nezdinde gerekli tüm baþvurularýn yapýlmasý ve iþlemlerin yürütülmesi amacýyla Genel Müdürlüðe yetki verilmesine karar verilmiþtir. "
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri