-
seans sonu tavana kitler gibi..
-

Originally Posted by
egecballh1
bir sürü güzel hisse var arkadaşlar yaaa..ben bugün ihlas gyo ya geçtim...bu itlere daha fazla yem olmucam ..yatırım tavsiyesi değildir hoşçakalın....
ben size daha nediyim arkadaşlar asla satın demiyorum dünkü yazım...paranızla onlara ikişer 3 er kademesine yem olmak demek günde 1 trilyonla oynasalar 20 -30 milyar bazen 50 bin günlük bu..yolunu buluyolar ...bunlar 1 yıldır böyle....çok üzülüyorum çimşit sen gyo cusun biliyosun bu işleri....
-
2.04 e kadar birikmiş lotlar var. Kendinin değilse çok rahat verir seans sonuna kadar.

Originally Posted by
muhteberu
seans sonu tavana kitler gibi..
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
2.08 e yaklaşık 40 bin verdiler. 40 binde satımda kaldı. Devamı yarına.
-

Originally Posted by
magnefito
2.08 e yaklaşık 40 bin verdiler. 40 binde satımda kaldı. Devamı yarına.
SM-A705FN cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dümen o işler kendine vermiştir ancak büyük oyunlar var bu kağıtta operasyon hazırlığı var gibi..
-

Originally Posted by
egecballh1
bir sürü güzel hisse var arkadaşlar yaaa..ben bugün ihlas gyo ya geçtim...bu itlere daha fazla yem olmucam ..yatırım tavsiyesi değildir hoşçakalın....
ben size daha nediyim arkadaşlar asla satın demiyorum dünkü yazım...paranızla onlara ikişer 3 er kademesine yem olmak demek günde 1 trilyonla oynasalar 20 -30 milyar bazen 50 bin günlük bu..yolunu buluyolar ...bunlar 1 yıldır böyle....çok üzülüyorum çimşit sen gyo cusun biliyosun bu işleri....
-

Originally Posted by
egecballh1
bu ne ısrar aynı yazıyı iki kere paylaşmak sattıysan işine bak kardeşim herkezin aklı var
-
Yarın belli olur. Bence dünden satamadıklarını bugünle paçal yapıp verdi gibi.

Originally Posted by
muhteberu
dümen o işler kendine vermiştir ancak büyük oyunlar var bu kağıtta operasyon hazırlığı var gibi..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri