Originally Posted by
Fatihtrg
Brüt takasta çok fena topladılar gibi geliyor yeni zirve neresi olacak belirsiz ytd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
4,5 tl.ye kadar hisse vermezler vermeleri enayilik olur......bürütte neredeyse 3 milyon mal aldılar....önümüzdeki blançoya sanırım güzel şeyler yansıyacak..2,58 den sattım ben herkes malı verdi tekrar düşecek diye .....çoookkk ucuzzz kalmıştı.....ytd....
aferin metur güzel şuan hakettiğin yerler ....teşekkürler.........SELÇUK R DEN SATTIM ALDIM BUGÜN...YTD...
Originally Posted by
egecballh1
aferin metur güzel şuan hakettiğin yerler ....teşekkürler.........selçuk r den sattım aldım bugün...ytd...
odaş başlıyacak bugün öyle gözüküyor...inşallah güzel olur yatırım tavsiyesi değildir...izleyin
selçukda 1 yıl oldu selçuk R DE SIKIŞTIM ...İMDAAATTTT....... ÇIK ARTIK YAAA..YTD.
BU hisse bana hiç yaramıyor vallah billah sattım meturu kalanlara bol kazançlar...ytd.
Hayırlısı olsun. Nasibiniz başka hissededir büyük ihtimal. Bugün bende ayrıldım hisseden. Dönüş için tekrar bakarız. Toplanması biraz uzun sürüyor.
Originally Posted by
egecballh1
BU hisse bana hiç yaramıyor vallah billah sattım meturu kalanlara bol kazançlar...ytd.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[attach=confıg]25752[/attach]
01.08-01.09 akd
Attached Images
Karma is a bitch
Originally Posted by
magnefito
Hayırlısı olsun. Nasibiniz başka hissededir büyük ihtimal. Bugün bende ayrıldım hisseden. Dönüş için tekrar bakarız. Toplanması biraz uzun sürüyor.
SM-A705FN cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Konulara cevap yazamazsınız
Yazılara ek gönderemezsiniz
Yazılarınızı değiştiremezsiniz
Forum Rules
Yer İmleri